Bugetarul cu Ferrari incearca sa i-o “sufle” pe Oana Marica lui Winettou. I-a trimis un “camion” cu flori ca sa o ia inapoi!

Publicat: 11/02/2016 | 16:31
Bugetarul cu Ferrari incearca sa i-o “sufle” pe Oana Marica lui Winettou. I-a trimis un “camion” cu flori ca sa o ia inapoi!

Oana Marica si Radu Frincu au o relatie cu nabadai, insa cu bune si rele, tot impreuna sfarsesc. Bugetarul cu Ferari o asalteaza cu zeci de buchete de trandafiri pe bunesa nr 1 a Capitalei.

Oana Marica i-a facut ochi dulci din prima seara lui Gar Renert, chiar daca de fata a fost si sotia lui. La eveniment, ea a purtat o tinuta de peste 10 mii de euro. Numai geanta Hermes e vreo 5.000 de euro. Sa nu mai zicem de blana, pantofi si pantalonii leopard
Oana Marica i-a facut ochi dulci din prima seara lui Gar Renert, chiar daca de fata a fost si sotia lui. La eveniment, ea a purtat o tinuta de peste 10 mii de euro. Numai geanta Hermes e vreo 5.000 de euro. Sa nu mai zicem de blana, pantofi si pantalonii leopard

Afaceristul Radu Frincu a cheltuit o avere cu Oana si a ajuns si in atentia autoritatilor pentru ca ar fi folosit inclusiv bani din vistieria companiei de stat pe care o conducea (CARE – „Compania de Asigurari-Reasigurari Exim”) pentru a o intretine, insa chiar si asa, dupa o serie de neintelegeri, el nu mai avea bani, voia la nevasta, iar ea s-a orientat catre medicul estetician Gad Renert, insurat si cu copil acasa, pana la urma, dragostea a invins. Cei doi s-au impacat si formeaza din nou un cuplu, insa nu inainte ca Frincu sa ii umple saloanele Oanei Marica cu trandafiri. „In fiecare dimineata, Radu trimite trandafiri,  a fost o perioada cand trmitea mereu, zilnic, acum, o data pe saptamana. Buchete mari, trimite soferul si il pune sa mentioneze> Pentru doamna Oana sunt florile, sa aveti grija”, a declarat o sursa apropiata a celor doi, pentru CANCAN.ro. De curand, milionarul nu s-a mai bucurat de atentia bunesei Oana Marica, cea care i-a fost iubita inca din timpul mariajului cu fosta sotie, Catrinel, de care a divortat in 2012, dupa ce a saracit, dar Oana l-a iertat, sa zicem, si de data asta.

Oana Marica l-a parasit pe Radu Frincu (fostul sef al companiei de asigurari a statului - CARE) dupa ce
Oana Marica l-a parasit pe Radu Frincu (fostul sef al companiei de asigurari a statului – CARE) dupa ce „statutul” acestuia a picat de la Ferrari la… Logan!

Citeste si:

Oana Marica i l-a suflat pe sexy Winettou Denisei Nechifor! Fostei iubite a lui Cristea i-a picat fata cand…

Iubita fostului sef CARE Romania l-a parasit pentru altul, dupa ce a cheltuit banii companiei cu ea!

Doctorasul-tauras isi consuma dragostea cu Oana Marica departe de Bucuresti. “Winnetou” a fugit cu bunesa la munte!

Cadouri scumpe si rasfat peste hotare

Oana-Maria Marica a devenit cunoscuta dupa ce a fost incoronata Miss Turism in 2010, iar, de dragul ei, Radu Fricu a cheltuit din banii detinuti de Compania de Asigurari-Reasigurari Exim Romania (CARE Romania). Astfel, in urma unei anchete, in deconturile lui Frincu au fost urmatoarele: o excursie la Ibiza, care a scos din fondurile CARE suma de 2.372 de lei si s-a desfasurat in perioada 17-20 august 2012.

De asemenea, Oana Marica a beneficiat de plata transportului aerian la clasa business pe rutele:

Bucuresti – Roma si retur (in perioada 31.08 -02.09.2013);
Bucureşti – Cluj Napoca si retur (in perioada 29.06 – 01.07.2012);
Roma – Otopeni (in data de 08.07.2012);
Bucuresti – Londra si retur (in perioada 19 – 22.07.2012);
Bucuresti – Zürich – Valencia si retur (in perioada 16 – 17,01.2013);
Bucuresti – Zürich – Milano si retur (în perioada 11 – 13.02.2013), toate zboorurile fiind acoperite din fondurile CARE.

In urma controlului efectuat la CARE Romania s-a constatat, printre altele, ca in perioada in care Radu Frincu a detinut calitatea de presedinte al directoratului Companiei ‘CARE România’ S.A. – intre 19.05.2010 si 08.07.2013 – compania cu capital majoritar de stat a intregistrat ‘o pierdere cumulata in suma de 23.464.867 lei’. In sarcina lui Francu s-a retinut si faptul ca acesta a devenit proprietar al unui autoturism marca BENTLEY, model Continental GTC, in timpul mandatului de presedinte al directoratului Companiei CARE Romania’ S.A., dar nu a depus declaratia de avere. De asemenea, anul trecut, in raportul Corpului de Control al premierului privind CARE Romania se precizeaza ca Radu Frincu si Marius Constantin Banu – membru al directoratului ‘CARE România’ S.A. in perioada 16.07.2010 – 08.07.2013 – ‘au utilizat sume importante din fondurile companiei, in cuantum total de 831.177,85 lei şi 53.173,43 euro, in interes personal ori pentru alte persoane din afara companiei’. Frincu si Banu ‘si-au decontat din fondurile companiei contravaloarea unor sejururi efectuate impreuna cu familia sau cu alte persoane in strainatate in cuantum de 65.895,15 lei si 31.663,43 euro’, intre destinatiile alese de acestia ca ‘deplasari’ inspectorii guvernamentali mentionand Ibiza, Cannes si Paris.

In raportul Corpului de Control se arata ca din fondurile companiei Radu Frincu a achitat mai multe obiecte si haine de lux, printre care ‘bijuterii, ceas Cartier, telefon Vertu si un Roller bal’.

 

Cancan

Larisa Ciută

Citește și...