Bunăciunea s-a pozat topless în piscina ”frumușelului”, iar noi avem imaginile!

Publicat: 22/06/2018 | 22:44

Tristan Tate, noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu, este un adevărat Don Juan. De când s-a mutat în România, fostul luptător MMA a făcut ravagii printre frumusețile autohtone. (Console si accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din trecutul amoros al sportivului milionar care s-a cuplat cu prezentatoarea de la Kanal D. (CITEȘTE ȘI: ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO” ȘI-A LUAT ȚEAPĂ CU ENGLEZUL BIANCĂI… A SEDUS-O ȘI A ABANDONAT-O!)

 DAS (Departamenul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat noi detalii picante din “dosarul” de cuceritor al celebrului milionar englez care a prins-o în mrejele iubirii pe Bianca Drăgușanu. (Cele mai bune oferte laptopuri) Pe lângă relațiile deja cunoscute cu Raluca, ”Bombardiera de la Bamboo”, și cu Mia, Tristan Tate s-a mai iubit, în trecut, și cu o tânără  blondă.

Întâmplarea face să o cheme tot Raluca, exact ca pe “Bombardieră”. Potrivit unei surse de încredere, sportivul milionar a avut o relație de aproximativ doi ani cu blondina, care este animatoare într-un renumit club din Capitală. (NU RATA, AICI: FRUMUȘELUL BIANCĂI A FĂCUT ”PARTAJUL” CU FOSTA LOGODNICĂ. I-A LĂSAT UN BMW ȚIPLĂ DE 90.000 EURO ȘI…)

De-a lungul relației cu celebrul milionar englez, dansatoarea nu a ratat ocazia să se mândrească, în mediul virtual, cu luxul în care trăia. Raluca s-a fotografiat în nenumărate ipostaze în locuința de sute de mii de euro pe care fostul luptător MMA o deține în Capitală.

În timpul în care s-a iubit cu Tristan, dansatoarea a profitat din plin de piscina pe care englezul o are în curtea casei. Raluca și-a expus formele bine definite, chiar pe marginea piscinei, după cum se observă într-o fotografie pe care tânăra a postat-o pe contul ei de Instagram. Se pare că însuși Tristan Tate a fost cel a imortalizat momentul cu pricina. (NU RATA, AICI: E ”PRINȚIȘORUL VIDEOCHATURILOR”!)

Raluca, fosta iubită a lui Tristan Tate, într-o ipostază fierbinte în piscina englezului

În plus, Raluca este și o împătimită a sporturilor de contact. Blondina a participat, de-a lungul anilor, ca animatoare la mai multe gale în care a luptat englezul. La unul dintre evenimentele în care Tristan s-a bătut în cușcă, Raluca a făcut un gest uluitor. Fără prea mari rețineri, aceasta și-a sărutat iubitul chiar înainte ca el să intre în ring.

Animatoarea a fost prezentă la mai multe gale în care Tristan s-a bătut în cușcă

Tristan Tate și fratele său, adevărați luptători

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi enghezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, FILMATĂ ÎN TIMP CE SE SĂRUTĂ PE GURĂ CU NOUL IUBIT!)

 ”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...