Frumușelul Biancăi a făcut ”partajul” cu fosta logodnică. I-a lăsat un BMW țiplă de 90.000 EURO și…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 22/06/2018 | 07:44

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii picante din trecutul amoros al lui Tristan Tate, sportivul milionar care s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. (Promotiile zilei la monitoare) Conform unor surse bine informate, marea dragoste a milionarului englez ar fi Mia de la Toyota. Tânărul încă ar mai căuta-o la telefon pe fosta parteneră, potrivit apropiaților săi. Ba chiar, la despărțire, Tristan i-ar fi lăsat fetei un BMW țiplă de 90.000 de euro. (VEZI AICI: A PĂRĂSIT-O PE ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO” PENTRU MIA DE LA TOYOTA!)

Tristan Tate s-a stabilit în România în urmă cu aproximativ trei ani. Sportivul pare să fie unul dintre marii „devoratori” de bombe sexy din showbiz-ul românesc. Tânărul milionar care a cucerit-o pe Bianca Drăgușanu ar fi făcut ravagii printre frumusețile feminine din Capitală. În trecut, s-ar fi iubit cu Raluca, o brunetă senzuală din Focșani. Tânăra este cunoscută în lumea bună a Capitalei drept ”Bombardiera de la Bamboo”, pseudonim pe care l-a căpătat de la locul de muncă. (Reduceri mari la jocuri PC)

Ulterior s-a cuplat cu Mia, o brunetă cu ochi albaștri, care, la vremea respectivă, era asistenta personală a managerului unei reprezentanțe auto din zona Pipera. De aici și porecla Mia de la Toyota. Aceasta este, conform informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, marea dragoste a milionarului englez. Pe ea ar fi iubit-o cel mai mult. Iar flacăra pasiunii pare că, încă, nu s-a stins. Pentru că frumușelul Biancăi ar ține legătura cu fosta parteneră. Ce-i drept, prin telefon, potrivit surselor noastre.

Cât timp au format un cuplu, Tristan Tate și Mia au locuit împreună. Apropiații celor doi sunt chiar de părere că legătura sportivului cu Bianca Drăgușanu nu va rezista mult și că tânărul se va întoarce la frumoasa brunetă. În perioada în care au fost împreună, Tristan a răsfățat-o pe Mia cu multe cadouri costisitoare. Piesa de rezistență o reprezintă un BMW, seria 6, model 640. (NU RATA, AICI: AVEM IMAGINI DE LA PRIMA ÎNTÂLNIRE DINTRE BIANCA & IUBI)

Cadou de despărțire

După despărțire, englezul i-ar fi lăsat tinerei mașina în valoare de 90.000 de euro. Fără absolut nicio problemă. Semn clar, potrivit surselor citate, că încă mai nutrește sentimente pentru ea. Relația dintre Tristan Tate și Mia de la Toyota s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Atunci când sportivul a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, la petrecerea VIVA. Au început o relație, pe care, recent, și-au asumat-o. (VEZI AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ CU BIANCA SI IUBI… I-AM FOTOGRAFIAT ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ!)

Tristan a făcut o criză de nervi când a aflat că Mia a început să se afișeze cu un fost coleg de birou și a ales să facă publică relația cu Bianca. Mia și Tristan au avut o relație frumoasă, se înțelegeau destul de bine și își făceau planuri. Relația lor a durat aproximativ doi ani”, a declarat o sursă din anturajul sportivului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...