Cabral nu a mai rezistat și a spus adevărul despre Micutzu: ”În primul rând nu merită să-i…”

Publicat: 03/02/2020 | 18:52
Cabral nu a mai rezistat și a spus adevărul despre Micutzu: ”În primul rând nu merită să-i…”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a fost luat la ”rost” de Cabral, care i-a făcut portretul. Și, stupoare, nu e deloc așa cum îl știu românii. Iată ce a scris prezentatorul de la ”Ce spun românii”, emisiunea de pe Pro TV:

”Adevărul despre individul Cosmin Nedelcu. Cunoscut drept Micutzu…

În primul rând, nu mai merită să i se spună Micuțu’. Sau Micutzu. Că a slăbit. Așa că antiteza aia de cartier nu mai funcționează.

Pentru mine o să rămână Cossssmine, au venit colindăătooorii!.

În al doilea rând… și-a făcut o imagine falsă de individ acru, care comentează despre orice, care critică tot timpul și surprinde cele mai nașpa fețe ale românilor.

Ba mai mult… este cel care a avut tupeul să inventeze poanta cu BORmașina.

Ei bine, ce crezi?! Am observat că la cel puțin ultimele 10 campanii de strângere de bani de pe Facebook numele lui apare de fiecare dată la donatori!

Degeaba încerci să te ascunzi, Cossssmine! Tu ești om bun, bă, se vede de la o poștă!”, a scris Cabral pe site-ul lui.

Micutzu a primit mesaje halucinante de la un fan înrăit

Micutzu a fost impresionat de mesajele halucinante primite la mijlocul lunii ianuarie de la unul dintre cei mai înrăiți fani ai săi. Comediantul le-a făcut publice, spre amuzamentul tuturor. Printre cei care au reacționat la postarea lui se numără Gina Pistol, Doru Todoruț și Andrei Stoica.

“Din capitolul: «ce mesaje mai primești, Cosmine?», domnul mă place atât de mult, de să-mi ia familia-n sabie.

Îți dai seama când era în generală și-i plăcea de o fată?”, este mesajul scris de Micutzu când a postat captura la mesaje pe contul lui oficial de Instagram.

Recent, comediantul l-a avut ca invitat în cadrul emisiunii sale pe Tataee de la B.U.G. Mafia – celebrul cântăreț a mărturisit că fumează marijuana în Barcelona și că se plimbă cu autobuzul în Spania.

Citește și...