Campionatul Mondial de Fotbal vazut pe un televizor Ultra HD – avem cele mai bune recomandari pentru tine

Publicat: 12/06/2018 | 17:17

Daca te-ai decis sa-ti cumperi un televizor in acest moment, cand suntem pe ultima suta de metri inainte de primul fluier de la Campionatul Mondial, singura varianta viabila este un TV ULTRA HD 4K.

De ce un televizor Ultra HD 4k?

Pentru ca tehnologia a avansat, pentru ca exista continut extrem de mult in format 4K in 2018, pentru ca sa nu te mai intrebi de ce sa nu alegi un TV cu o rezolutie inferioara. Daca acum 4-5 ani un  ULTRA HD nu era de interes din cel putin doua motive, acum acestea au picat, pretul unui Ultra HD poate incepe de la doar 1500 lei, iar dupa cum am mentionat in fraza anterioara, exista extrem de mult continut in format 4K, Netflix si YouTube sunt doar doua exemple care confirma alegerea.

Televizor Ultra HD cu diagonala mare?

De preferat, da. Imaginea de inalta rezolutie este cel mai bine evidentiata de la o anumita distanta. Recomandarea specialistilor in domeniu cu privire la distanta dintre ochi si ecran sa fie de 1.5 ori mai mare decat diagonala ecranului. Evident, unii pot percepe imaginea cea mai buna de la distanta mai mica, altii de la o distanta mai mare, de aceea acest 1.5x nu este un standard, ci o recomandare.

Dar un ecran de mici dimensiuni nu va putea niciodata sa aduca din punct de vedere vizual imaginea foarte aproape de realitate. Pentru un TELEVIZOR ULTRA HD 4K diagonala recomandata incepe de la 100 cm. Evident, pentru incaperile de mai mici dimensini, un
TV ULTRA HDde inalta calitate va fi o alegere mai mult decat buna.

Cat de Smart trebuie sa fie un TV in 2018?

Marile branduri, dar nu numai, nu obosesc in a inova in materie, totusi, atunci cand ne gandim la un Televizor Smart ne gandim la includerea in OS a unor aplicatii standard precum Netflix, YouTube sau HBO Go. In rest, ramane la decizia ta cat de mult iti doresti sa folosesti functiile smart ale unui televizor.

Desi intra deja la specificatii standard, un televizor in 2018 trebuie sa includa in mod obligatoriu conexiuni USB, HDMI si LAN, precum si Wi-Fi pentru o conexiune fara cabluri la internet.

Bugetul un punct important in alegerea televizorului pentru Campionatul Mondial

Cu cat diagonala unui televizor este mai mare, cu cat dispune de functii Smart mai avansate, cu cat dispune de mai multe porturi USB si HDMI si cu cat calitatea imaginii este garantata de catre producator, cu atat bugetul unui televizor Ultra HD 4k este mai ridicat. Dar important de stiut ca un TV 4K cu diagonala de 80 cm si functii Smart incep de la 1500 lei si chiar mai putin in perioadele promotionale. Precum sunt in aceasta perioada, inainte de inceperea World Cup 2018.

Vrei sa vezi meciurile intr-o atmosfera speciala?

Nu toti ne dorim sa stam in sufragerie pentru a urmari meciurile de la cea ai importanta competitie de fotbal din lume. Iar daca esti adeptul vizionarii la terasa, dar nu doresti sa pleci din confortul propriei terase, alegerea cea mai buna este un videoproiector.
Vezi aici oferta de videoproiectoare si alege-l pe cel care iti este cel mai potrivit.

Descopera cea mai buna oferta a momentului pentru televizoare și videoproiectoare

Citește și...