Când au loc primele eliminări de la Asia Express. Emisiunea transmisă de Antena 1 a revenit în forță cu sezonul 3

Autor: Raluca O.
Publicat: 17/02/2020 | 15:13
Când au loc primele eliminări de la Asia Express. Emisiunea transmisă de Antena 1 a revenit în forță cu sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express a avut premiera sâmbătă, la Antena 1, şi a făcut audienţe foarte bune. Concurenţii au fost puşi la încercare în Filipine şi au trebuit să se lupte pentru imunitate, iar o primă echipă se pregăteşte deja de eliminare.

Cine este prima echipă care va fi eliminată de la Asia Express, sezonul 3

Duminică, 16 februarie, a avut loc prima probă de imunitate, care a fost câştigată de cuplul Alex Abagiu – Radu Vlăduţ, iar astăzi, concurenţii se vor lupta pentru amuletă şi pentru cea de-a doua imunitate. Aşadar, în ediţia de marţi ar trebui să aflăm cine este prima echipă eliminată de la Asia Express, dacă nu cumva ancora verde îi va salva pe concurenţi, caz în care eliminarea se mai amână cu o săptămână.

Conform unor informaţii apărute în presă încă de la finalul anului trecut, se pare că primele care vor părăsi Drumul Comorilor sunt Nico şi fiica ei. Cântăreaţa a fost văzută la jumătatea lunii noiembrie 2019 în Bucureşti, la scurt timp după ce începuseră filmările show-ului difuzat de Antena 1.

Trebuie menţionat că vedetele au o clauză contractuală prin care sunt obligate să nu divulge detalii din culisele emisiunilor şi să nu aibă apariţii publice pe parcursul filmărilor.

La sezonul 3 Asia Express iau parte Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Antena 1, lider de audienţă cu Asia Express

Asia Express a dominat audienţele pe toate cele trei segmente de public (naţional, urban şi comercial) în weekendul care tocmai a trecut. Show-ul Antenei 1 nu a avut rival pe segmentul său orar şi a luat faţa Pro TV şi Kanal D, principalii competitori ai postului de televiziune al Intact.

A doua ediţie a Asia Express a fost lider de audienţă şi duminică, în ciuda faptului că s-a intersectat cu derby-ul Dinamo – FCSB. La nivel naţional peste 1,2 milioane de persoane au urmărit competiţia de la Antena 1, pe locul al doilea fiind Kanal D, cu Survior, care a adunat în faţa televizorului puţin peste 1 milion de telespectatori.

În ceea ce priveşte segmentul comercial, aproape 340.000 de oameni s-au uitat la acest show, conform paginademedia.ro, faţă de 244.000 la Pro TV şi 188.000, cât a înregistrat DigiSport 1 cu „derby de România”. Emisiunea se difuzează de duminică până marţi, excepţie făcând săptămâna care tocmai a trecut, când Antena 1 a ales să facă premiera show-ului sâmbăta.

Citește și...