Acasă » Știri » Știri interne » Când începe Neversea 2018

Când începe Neversea 2018

De: Alina Nistor 12/06/2018 | 19:01
Când începe Neversea 2018
Când începe Neversea 2018

Cel mai mare festival de muzică pe plajă, Neversea se va desfășura în perioada 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanța. Nume importante de artişti şi-au anunţat prezenţa în cele patru zile în care litoralul nu doarme.

Când începe Neversea 2018

Nervsea își deschide porține în acest an, în perioada 5-8 iulie. Cel mai mare festival de pe plajă din Europa va fi găzduit de plaja Modern cu accesul principal dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului NEVERSEA are în acest an peste 110.000 metri pătraţi, o suprafaţă mai mare decat la ediţia din 2017. În acest an scena principală a festivalului NEVERSEA este una şi mai impresionantă, dar şi cea mai mare ca suprafaţă, construită pe litoralul Românesc. Pentru a le oferi câtor mai mulţi fani ai festivalului experienţa unică a răsăritului din faţa mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătraţi. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU: „LUMEA CARE VINE LA NEVERSEA TRĂIEȘTE ÎNTR-O ARMONIE ATIPICĂ.” ÎNCEPE NEBUNIAAAAAAAA NEVERSEA)

Ce artiști vor cânta la Neversea 2018

Vama Veche la Neversea 2018

După un show excepțional la festivalul UNTOLD în 2017, trupa VAMA vine pe 8 iulie la malul Mării Negre să guste și din experiența festivalului NEVERSEA. Apusul zilei de duminică va fi acompaniat de muzica de pe cel mai nou album în limba engleză “Better” al trupei VAMA, dar și de piesele care i-au consacrat “Nu am chef azi”, “Perfect fără tine” și multe alte hituri. (VEZI ȘI: ROXANA IONESCU: „MĂ POT LĂUDA CU O DUBLĂ EXPERIENȚĂ! AM FĂCUT PARTE DIN STAFF-UL NEVERSEA ȘI M-AM BUCURAT DIN PLIN DE TOT”)

The Script la Neversea 2018

Trupa irlandeză The Script va concerta pentru prima dată în România. Au primit numeroase premii internaţionale şi se află printre trupele preferate ale reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză, suverana Marii Britanii fiind un fan înfocat şi al emisiunii „The Voice UK“, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a făcut parte din juriu. „Hall of fame“, „Superheroes“, „The man who can’t be moved“ şi „Breakeven“ sunt doar câteva dintre hiturile grupului. (CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC: ”A FOST MULT PE MUZICĂ BUNĂ ȘI FETE ȘI MAI BUNE”)

John Newman la Neversea 2018

După ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul Untold, artistul britanic John Newman revine în România, însă de această dată la malul Mării Negre. Colaborările cu Calvin Harris şi Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaţionale. La doar 27 de ani Newman are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie, printre care „Love Me Again“, „Blame“, „Give Me Your Love“. (VEZI ȘI: BROMANIA: ”AM SIMȚIT IUBIREA OAMENILOR ȘI CRED CĂ DATORITĂ ACESTUI EVENIMENT AM DEVENIT ȘI EU MAI CUNOSCUT”)

Trupa Scooter la Neversea 2018

Şi trupa legendară Scooter urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, aşa că vom afla direct de la malul Mării Negre „How Much Is The Fish“. Vor răsuna live hituri ca „Maria“, „The Logical Song“, „Nessaja“, dar şi piese de pe cel mai recent album – „Scooter Forever“. (CITEȘTE ȘI: ALINA CEUȘAN: „MI-A PLĂCUT MULT DE TOT FAPTUL CĂ ERAM LA UN FESTIVAL PE PLAJĂ, PE NISIP.”)

Redfoo la Neversea 2018

Redfoo este Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un DJ, producător şi rapper american în vârstă de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem“ şi „I’m sexxy and I know it“. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta. (VEZI ȘI: IOANA GRAMA:”A FOST COOL, FRESH, ALTCEVA FAȚĂ DE FESTIVALURILE CU CARE ERAM OBIȘNUITĂ.”)

Axwell la Neversea 2018

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, după ce în 2017 au cântat pe scena festivalului Untold hitul anului, „More Than You Know“. (CITEȘTE ȘI: DUA LIPA A FĂCUT SENZAŢIE LA NEVERSEA! LUCRURILE PE CARE NU LE ŞTIAI DESPRE ARTISTĂ: LA 15 A PLECAT DE ACASĂ ŞI…)

Experiența unică de la malul Mării Negre este completată în acest an și de artistul ALOE BLACC, care a contribuit și a dat voce piesei care l-a consacrat pe DJ-ul AVICII, “Wake me up”. ALOE BLACC sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist și producător de muzică american, dar și un actor, om de afaceri și un mare filantrop. Este cunoscut și pentru hiturile “I need a dollar” și “The Man”. Cu piesa “Wake me up”, Aloe Blacc și DJ-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de țări de pe glob.

Alături de artiștii menționați, pe scena Neversea 2018 vor mai urca Steve Angello, Alan Walker, Armin Van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw, DJ Premier, Dope D.O.D, Rusko, Subcarpați, Culese din Cartier, Deliric, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Paraziții și Șatra B.E.N.Z .

Bilete la Neversea 2018

Cei interesaţi de bilete la Neversea 2018 pot profita de preţul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, de 449 de lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate de pe neversea.com. Sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Pentru zilele de joi şi vineri doritorii pot cumpăra biletele de 1 zi la preţul promoţional de 225 de lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe. Pentru zilele de sâmbătă şi duminică, preţul biletului este de 250 de lei plus taxe, preţul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele