Roxana Ionescu: „Mă pot lăuda cu o dublă experiență! Am făcut parte din staff-ul Neversea și m-am bucurat din plin de tot”

Publicat: 08/06/2018 | 11:45

În 2017, peste 150.000 de persoane, din ţară dar şi din străinătate, au fost prezente în cele trei zile ale weekendului pe plaja NEVERSEA din Constanţa, la cel mai mare festival de muzică electronică de la malul Mării Negre. NEVERSEA și-a deschis porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017 și festivalul este cunoscut ca „fratele mai mic” al UNTOLD.

Roxana Ionescu a fost prezentă la Neversea, anul trecut și a avut o experiență 2 în 1! (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA ROXANA IONESCU LA ÎNCEPUTURILE EI ÎN SHOWBIZ! FĂCEA PICTORIALE INCENDIARE)

„Sunt fericită pentru că mă pot lăuda cu o dublă experiență. Am făcut parte din staff-ul Neversea. Am ajuns cu o săptămână înainte de începerea festivalului deoarece am avut de organizat barurile și zonele brand-urilor pentru care eu lucrez. Iar când s-a dat startul distracției am profitat și m-am bucurat din plin de tot.”, a declarat Roxana Ionescu pentru CANCAN.RO.

Roxana Ionescu a optat pentru ținute lejere

Roxana Ionescu a preferat ținute lejere

 

Vedeta a purtat numai ținute lejere formate din pantaloni scurți, cu diverse tricouri, geci de denim și bocanci. Roxana Ionescu a mers la Neversea împreună cu echipa, dar apoi a ajuns și iubitul ei, Tinu Vidaicu. Bineînțeles, vedeta s-a întâlnit la festival și cu foarte mulți prieteni. (CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU A SPUS TOT! CU CINE SE IUBEȘTE ÎN PREZENT “MAMA NATURĂ” ȘI CE SPUNE DE CĂSĂTORIE)

„La Neversea nu există fițe, nu se etalează absolut nimic. Toți cei prezenți au venit pentru ideea de festival, muzică și experiență. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost faptul că festivalul s-a terminat prea repede.”,  a declarat Roxana Ionescu pentru CANCAN.RO.

Dintre artiștii internaționali care au urcat pe scenă, preferații vedetei au fost Tiesto, Dua Lipa, Afrojack și Fedde le Grand. Roxana Ionescu s-a delectat cu toate bunătățile de la food truck-urile de la festival, dar fruntașe în topul preferințelor sale au fost, fără doar și poate, scoicile cu sos roșu.

Când va avea loc NEVERSEA 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival din Europa pe plajă va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018. Festivalul Neversea 2018 va fi cu o zi mai lung decât prima ediție, peste 200 de artiști urmând să performeze în prezența a peste 200.000 de participanți din țară, dar și din străinătate pe plaja Neversea din Constanța. Împreună cu artişti de renume internaţional, unii aflaţi în premieră în România, spectatorii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi magia Mării Negre. Biletele pentru Neversea 2018 se pot găsi pe www.myticket.ro.

Citește și...