Alina Ceușan: „Mi-a plăcut mult de tot faptul că eram la un festival pe plajă, pe nisip.”

Publicat: 25/05/2018 | 13:02

Peste 150.000 de tineri au urmărit show-urile celor 140 de artişti la prima ediţie a Festivalului internaţional de muzică electronică Neversea ce s-a încheiat în zorii zilei la Constanţa, anul trecut. A fost singurul festival muzical din Europa derulat pe o plajă, iar timp de trei zile, DJ şi artişti precum Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack sau Jason Derulo au oferit spectacolele electrizante pe cele 7 scene amplasate pe plaja Modern.

Neversea, un festival care adună oameni simpli, dar și vedete. Un festival care este, fără doar și poate, un tărâm al magiei pentru toți iubitorii de muzică bună. Printre ei s-a numărat și Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe din România. (CITEȘTE ȘI:Povestea de viata a celei mai CITITE bloggerite din Romania, Alina Ceusan! Cum este ea in viata de zi cu zi, dar si prin cate a trecut sa ajunga pana aici)

„A fost primul an la Neversea așa că nu știam la ce să ne așteptăm. Eram entuziasmați de faptul că era primul festival comercial de la malul mării și cred că locația e perfectă pentru o astfel de desfășurare.  Știu că au schimbat plaja pe ultima sută de metri și au avut foarte mult de lucru, însă trecând de coada enormă de la intrare, festivalul a fost unul spectaculos. În primul rând mi-a plăcut mult de tot faptul că eram la un festival pe plajă, pe nisip. E un feeling unic și cred că peisajul contribuie mult la feeling-ul pe care îl ai la festival.”, a declarat Alina Ceușan pentru Cancan.ro.

Jason Derulo, preferatul Alinei

„Am stat mult la scena „Daydreaming” pe zi și la „Piramidă”, seara. Contrar așteptărilor mele mi-a plăcut foarte mult show-ul pe care l-a făcut Jason Derulo și echipa lui. Și-au dat sufletul pe scenă și au transmis foarte mult.”, a mărturisit Alina Ceușan pentru Cancan.ro.

Și, bineînțeles, în afară de auzul fin… era necesar ca și papilele gustative să fie „răsfățate” pe măsură!

„Popcornul a fost la mare căutare. La un moment dat am stat chiar la coadă pentru popcorn și nachos. Mi-a plăcut în același timp și standul celor de la Bran care au niște cocktail-uri geniale. Pe viitor sper îi să văd la Neversea pe cei de la Camionetta (pizza) dar și câteva standuri cu burgeri, cartofi prăjiți și dulciuri.”, a declarat Alina pentru Cancan.ro .

Alina a optat pentru mai multe ținute

Este cunoscut faptul că Alina Ceușan este o împătimită a tot ceea ce înseamnă fashion și ultimele tendințe în modă așa că ea a adoptat mai multe ținute cool. (CITEȘTE ȘI:Imagini incendiare cu Alina Ceuşan! Cum a petrecut cea mai citită bloggeriţă din România la piscină)

Alina Ceușan la Neversea
„Am avut mai multe ținut. Câte una pentru fiecare zi de festival. Am purta de la sandale metalice cu rochii baby doll din mătase la bocanci și piele. I’m punk-rock like that. Faimoșii bocanci de care nu mă pot despărți nici măcar vara și care au fost intens comentați în media. Ideea e că dacă ești genul de persoană care preferă bocancii în detrimentul pantofilor sport, e clar că îi porți în orice anotimp, inclusiv vara. Seara, pentru că era mai răcoare am purtat o jachetă de piele roșie de la Mathis Leather peste o rochie neagră, Motivi, cu aplicații florale. În general vă recomand să aveți ceva mai gros la voi pentru că având în vedere că festivalul are loc direct pe malul mării, seara bate briza destul de tare și nu vrei să pleci acasă doar pentru că ți-e frig. E iunie așa ca marea majoritate o sa se gândească:”Ehh, e vară, e cald!” însă temperaturile sunt înșelătoare. Anul acesta o să fim prezenți și noi cu INFSD la Neversea și pe lângă faimoasele costume de baie Scuba care au devenit deja un trademark INFSD vă așteptăm cu numeroase surprize și lansări inedite. Stay tuned!”, a declarat Alina Ceușan pentru Cancan.ro .
Alina Ceușan, experiență de neuitat la Neversea 2017

Alina ar repeta oricând experineța trăită la Neversea

Atât de multe de trăit, atât de puțin timp! Acesta e motto-ul tuturor care participă la cel mai tare festival pe plajă! Alina Ceușan s-a întâlnit cu prieteni din toată țara și este sigură că Neversea 2018 o să adune și mai mulți oameni cool.

„Aș repeta oricând însă întreaga experiență și ca o excursie de tip team-building, cred că e atmosfera potrivită, e cumva și ca o vacanță, având în vedere că festivalul are loc direct pe malul mării. Sper ca anul acesta să avem parte de o organizare mai bună pe intrări atât pe general, cât și pe VIP și PRESS, în același timp știu că e și o problemă de securitate și controalele durează. Să trecem de prima zi și după ce avem brățara pe mână, e ok.”, a declarat Alina Ceușan pentru Cancan.ro.

Când va avea loc NEVERSEA 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival din Europa pe plajă va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018. Festivalul Neversea 2018 va fi cu o zi mai lung decât prima ediție, peste 200 de artiști urmând să performeze în prezența a peste 200.000 de participanți din țară, dar și din străinătate pe plaja Neversea din Constanța. Împreună cu artişti de renume internaţional, unii aflaţi în premieră în România, spectatorii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi magia Mării Negre. Biletele pentru Neversea 2018 se pot găsi pe www.myticket.ro.

 

Citește și...