Carmen de la Sălciua, mesaj pentru cei care o critică si o copiază: „Văd în mine ceea ce ei…”

Publicat: 14/03/2018 | 17:15

E frumoasă şi iubită de fani dar, ca orice artist, are parte şi de critici răutăcioase. Pentru cei din urmă, cântăreaţa le-a transmis un mesaj. Carmen de la Sălciua este și poate una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste de muzică populară și de petrecere din România, iar succesul ei trezește pentru unii răutate și invidie.

Îndrăgita artistă a postat un mesaj pe Facebook pentru cei care o critică și o copiază.

Cea mai sexy cântăreță din lumea muzicii populare le-a transmis tuturor un mesaj clar: „Cei ce ma critica si ma copiaza, vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata!”, a scris artista pe o retea de socializare.

Fanii artistei au reacționat imediat: „Foarte adevărat Carmen. Nimeni niciodată nu o să fie ca tine. Vă pup”, „Dumnezeu înzestrează omul după cum ii e sufletul! Tu ești privilegiata. Jos pălăria!”, „Esti ca prima zi de primavara”, „Talentul si înțelepciunea nu ti le poate lua nimeni! Gura lumii nu o putem astupa, lasa lumea sa vorbeasca si fi fericita”, „Cea mai frumoasă femeie. Te pup Carmen”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de  Carmen de la Sălciua.

Carmen și Culiță formează un cuplu de succes

De Dragobete, Culiță și Carmen și-au surprins fanii cu un nou videoclip pentru o piesă de dragoste dedicată pentru toți îndrăgostiții de pretutindeni. În nici doar 3 săptămâni de la lansare, piesa „A opta minune” se bucură deja de succes: are aproape două milioane de vizualizări pe Youtube!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează un cuplu de succes atât pe scenă, cât şi în realitate. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare.

Citește și...