Carmen Minune, prima reacție după anunțul că este însărcinată: „Sunt în fața unei decizii destul de grele”

Publicat: 13/12/2018 | 08:58

Carmen Minune este cea mai proaspătă viitoare mămică din showbiz și se bucură foarte tare că va avea un bebeluș. Vedeta este sprijinită întru totul de iubitul ei, Bogdan Căplescu, dar și de familia ei, de care este dependentă. Primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată sunt despre tatăl ei, care îi este mereu alături, atunci când se află într-o situație dificilă.

Este idolul meu, aș putea spune (n.r. Adrian Minune). Este exemplul meu ca om. Și bineînțeles că îi cer sfaturi, de fiecare dată când sunt în fața unei decizii destul de grele. Petrec foarte mult timp cu familia mea. Pot să zic că sunt dependentă de familia mea. Și mai ales în perioada asta când vin sărbătorile, simți nevoia de mâncare multă, de familie aproape. Ei sunt tot. Ei sunt echilibrul meu, ei sunt baza mea. De sărbători voi fi cu familia, iar de Revelion mă gândesc între a alege să rămân cu ei sau să ies în orașii cu prietenii. Am ales să nu cânt de sărbători”, a spus Carmen Simionescu , pentru Wowbiz.ro.

Ce spune Adrian Minune despre sarcina fiicei sale

Adrian Minune, prima reacție după ce a aflat că fiica sa este însărcinată! Carmen Minune și Bogdan Căplescu sunt împreună de numai două luni de zile, dar s-a și aflat că fiica lui Adrian Minune ar fi însărcinată. Ea ar urma să devină mămică peste doar câteva luni, în 2019.(Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Contactat telefonic şi întrebat dacă, într-adevăr, va deveni bunic, Adrian Minune… s-a fâstâcit. Artistul nu a infirmat zvonurile referitoare la sarcina fiicei sale, dar nici nu a vrut să discute despre subiectul delicat. Astfel că a preferat, conform Click!, să paseze telefonul soției sale. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mama lui Carmen ne-a spus: ”Nu suntem noi în măsură să vorbim, așa că vă rugăm să o sunați pe Carmen să vă spună ea aceste lucruri”.

Citește și...