Cât trebuia să scoți din buzunar, pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu. Ce alte „tarife” aveau vedetele de la noi

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 14:28
Cât trebuia să scoți din buzunar, pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu. Ce alte „tarife” aveau vedetele de la noi

Daniela Crudu a fost și este în continuare una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc. De-a lungul timpului, formele apetisante ale brunetei au făcut furori și nu puțini sunt bărbații care și-au dorit să petreacă măcar o noapte în compania vedetei. Cu toate acestea, „tariful” pentru un asemenea lux era unul cam piperat!

Acum câțiva ani, Daniela Crudu se afla în centrul unui scandal-monstruos legat de un dosar de prostituție. Despre brunetă s-a spus multă vreme că ar face sex pe bani, iar sumele pe care le-a cere nu ar fi deloc pentru…oamenii de rând!

La un moment dat, au existat zvonuri potrivit cărora ar întreține relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Aceste lucruri au fost confirmate în momentul în care paparazzii CANCAN.RO au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov. Cu toate acestea, la momentul respectiv, Daniela Crudu nu s-a lăsat afectată de cele vehiculate, ci din contră, și-a văzut de treabă și s-a implicat în activitățile pe care le desfășura.

Un alt moment în care adevărul despre sumele colosale pe care le cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor a ieșit la iveală atunci când Leo de la Strehaia a acuzat-o pe brunetă că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte fierbinte cu el.

Ce „tarif” avea Simona Trașcă, pentru o noapte de amor

O altă bombă sexy de la noi a fost implicată în dosarul de proxenetism. Este vorba despre Simona Trașcă, cea despre care se spune că, pentru o noapte de amor, nu cere o sumă prea mare și chiar face adevărate show-uri, acolo unde i se cere acest lucru. Desigur, toate acestea se întâmplau în urmă cu mai mulți ani, iar ulterior, speculațiile potrivit cărora cele două dive din showbizul românesc ar face amor pe bani…s-au cam dus pe apa sâmbetei!