Daniela Crudu, lăsată fără cuvinte de un bărbat care i-a oferit un show incitant în plină stradă! Reacția brunetei când acesta a făcut unele semne obscene

Publicat: 26/08/2020 | 21:01

Daniela Crudu a rămas fără cuvinte când un bărbat i-a oferit un show incitant în plină stradă. Individul a început să danseze la câțiva pași de mașina în care se afla diva și de unde răsuna o melodie cunoscută. La un moment dat, “dansatorul” a făcut câteva semne obscene, iar acestea apar pe filmarea realizată de fosta asistentă TV. De asemenea, pe înregistrare se observă și reacția sa.

Citește și: Nici nu s-a mutat bine cu Gabi Bădălău, că deja îl “traduce”? Daniela Crudu, filmată în braţele unui alt bărbat

Daniela Crudu, uimită de un bărbat care i-a oferit un show incitant în plină stradă

Daniela Crudu a avut parte de un episod cu peripeții astăzi, când a ieșit să își rezolve unele lucruri prin București. Aflată pe scaunul din dreapta al șoferului, vedeta l-a filmat pe un bărbat necunoscut care a început să danseze când a auzit piesa care răsuna din autoturism. Un remix al hitului “Danza Kuduro”, lansat de artiștii Lucenzo și Don Omar, l-au făcut pe individ să se dezlănțuie. Aflat la bustul gol, “dansatorul” i-a arătat cele mai bune mișcări de dans fostei asistente TV, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

“Leșin”, a spus Daniela Crudu la un moment dat și a râs. Bărbatul nu i-a auzit replica și și-a continuat coregrafia. La un moment dat, individul a făcut câteva semne obscene, însă, bruneta nu a fost deloc deranjată de ele. Dimpotrivă! S-a amuzat copios de felul în care “dansatorul” mima anumite momente intime. Ulterior, fosta asistentă TV s-a filmat și ea în timp ce dansa în mașină, iar unii dintre domni au complimentat-o pentru rochia mulată și cu decolteu generos pe care o purta.

Nu rata: Gabi Bădălău, vacanță romantică pe yacht cu celebra Daniela Crudu

Mama Danielei Crudu, transformată de operaţiile estetice

Mama celor două surori cunoscute trăiește de câțiva ani în Italia, unde s-a stabilit după ce s-a separat oficial de soţul ei. Deși se află la aproape 2.000 de kilometri distanţă de fiicele sale, Florica Crudu petrece din când în când timp preţios cu acestea. Când nu vine ea în ţară, merg ele în Peninsulă. Nu de puţine ori, au imortalizat momentele în care erau toate trei şi le-au făcut publice pe reţelele de socializare. Puteți vedea cât de mult s-a transformat Florica Crudu după ce s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni AICI.

Descoperă și: Daniela Crudu, dans erotic pe plaja din Mamaia! Imagini interzise cardiacilor cu fosta asistentă TV