Caz halucinant în Botoșani! Un bărbat susține că a fost violat pe Internet. Medicii l-au trimis la Psihiatrie

Publicat: 16/09/2018 | 10:13
Caz halucinant în Botoșani! Un bărbat susține că a fost violat pe Internet. Medicii l-au trimis la Psihiatrie

Doctorii de la Unitatea de Urgențe de la Spitalul din Botoșani s-au confruntat cu o situație atipică. Un bărbat de 35 de ani le-a mărturisit că a fost violat și, înainte să anunțe Poliția ca să se ocupe de caz, ei și-au dat seama că aceștia nu-i pot ajuta, pentru că victima a susținut că pretinsul abuz a avut loc pe Internet.

Caz halucinant în Botoșani: un bărbat susține că a fost violat pe Internet

Jurnaliștii de la Monitorul de Botoșani au titrat că tânărul le-a dezvăluit medicilor că ar fi fost violat online, pe o rețea de socializare.

“Domnul povestea chiar cu lux de amănunte anumite detalii, de care noi chiar nu aveam nevoie să ştim. A fost supus unui consult chirurgical, totuşi, după care direcţionat către secţia de Psihiatrie, de unde putea primi ajutor cu adevărat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, conform sursei citate.

Cadrele medicale au declarat că pacienții sunt consultați și în astfel de cazuri, chiar dacă afirmațiilor lor ar putea părea bizare, la prima vedere. Specialiștii au adus în discuție și cazul unei tinere din din Prahova care a spus că a fost violată pentru că a ajuns târziu acasă. În realitate, ea a susținut acest lucru ca să ascundă faptul că făcuse sex de bunăvoie cu doi bărbați în pădure.

Citește și...