Ce au descoperit polițiștii în mașina lui Emanuel Mitric! Afaceristul mort în accidentul de la Iași!

Publicat: 11/07/2018 | 17:30

Omul de afaceri Emanuel Mitric (28 de ani), consilier local din partea Mișcării Populare în Rădăuți, județul Suceava, a murit în cursul zilei de marți în urma unui accident care a avut loc în județul Iași. Oamenii legii au făcut o descoperire de-a dreptui uluitoare, în urma anchetei desfășurate la locul tragediei.(CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR POLITICIAN DIN ROMÂNIA, EMANUEL MITRIC, A MURIT ÎN URMA UNUI CUMPLIT ACCIDENT RUTIER)

În mașină afaceristului  oamenii legii au găsit mai multe bunuri. Telefoane mobile, ceasuri, bijuterii, o tabletă, un laptop și câteva haine. Emanuel Mitric a fost strivit după ce mașina sa s-a izbit de un autocar, în localitatea Sârca, județul Iași. Consilierul local este cel care a provocat accidentul, intrând pe contrasens și lovindu-se, mai întâi de un microbuz, după care de un autocar cu numere de Republica Moldova.

Omul de afaceri Emanuel Mitric (28 de ani), consilier local din partea Mișcării Populare în Rădăuți, județul Suceava, a murit în cursul zilei de marți în urma unui accident care a avut loc în județul Iași. (Console si accesorii gaming) Mitric era vicepreședinte al Organizației Naționale de Tineret a PMP, funcție pe care o câștigase acum câteva zile.

A fost declanșat planul roșu de intervenție

În autocar se aflau 15 persoane, trei dintre acestea fiind rănite uşor. Una dintre victime a fost transportată la spital, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Totodată, în microbuz se aflau 21 de persoane, încă niciuna nu a fost rănită. Din cauza numărului mare de persoane din vehiculele implicate în accident, autoritățile ieșene au declanșat și planul roșu de intervenție. 

Citește și...