Un român a murit, soţia şi copilul lui sunt în comă, după un accident înfiorător în Bulgaria! Au fost implicate 4 autoturisme şi un TIR

Publicat: 10/07/2018 | 08:22

O familie frumoasă a fost distrusă în câteva secunde de neatenție! Cei doi români mergeau împreună cu copilul lor într-o vacanța în Grecia, însă drumul lor s-a oprit brusc, după ce mașina în care erau a fost implicată într-un accident teribil pe un drum din Bulgaria. În urma impactului în care au fost implicate patru autoturisme și un TIR, un român a murit, iar soţia şi copilul lui sunt în comă.

Tragedie românească în Bulgaria

În autoturismele implicate în accidentul rutier din Bulgaria erau cinci familii de români, toate din oraşul oltean Balş, potrivit observator.tv. Maşinile se îndreptau spre Sofia în momentul în care prima dintre ele, condusă de un bărbat de 43 ani, din oraşul Balş, pe un pod rutier de peste râul Iskar, din apropierea localităţii Mezdra, a intrat într-o depăşire pe linie continuă. Inconștiența și neatenția la volan l-a costat scump: el a fost lovit în partea laterală stânga de un autotren, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla un turc.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașinile au fost distruse, iar un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit la spital din cauza rănilor serioase. Soţia şi copilul său sunt în stare gravă la spital, după ce duminică, 8 iunie, au lovit un TIR, pe E79, în apropierea oraşului Mezdra. Ei se duceau în vacanţă în Grecia.

TIR-ul condus de bărbatul din Turcia nu a lovit doar maşina condusă de român, ci şi alte trei autoturisme, în care erau tot persoane din Balş. Autotrenul a fost la un pas de a cădea în râul Iskar, cabina acestuia rămânând pur şi simplu suspendată.

Şoferul a fost scos cu dificultate din cabină şi a povestit presei bulgare că a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan cât a putut, dar nu a mai avut ce face.

Patru autoturisme dintr-o coloană de cinci, în care se aflau cinci familii din oraşul Balş, care duminică dimineaţa au plecat în Grecia, pentru a-şi petrece concediul de odihnă, au fost implicate în tragicul accident.

Citește și...