Ce „bestii” are în garaj miliardarul care va fi joi seară la NUBA. Şi-a comandat două Rolls-uri personalizate. Fiecare bucată costă… 500.000 $

Publicat: 06/06/2017 | 00:00

Considerat cel mai spectaculos miliardar al planetei, Gianluca Vacchi va ajunge în această săptămână în România şi va fi prezent la NUBA, pe 8 iunie. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă dă toate detaliile despre maşinile superluxoase pe care italianul le are în garaj (VEZI AICI amănunte despre petrecerea la care va fi prezent excentricul miliardar). (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cu siguranţă, Gianluca Vacchi, care ajungea să fie numit, în 2016, cea mai cool persoană de pe Instagram, e un miliardar atipic. Deşi are în garaj maşini scumpe, cu mulţi cai putere, dar şi o colecţie de motociclete, italianul nu se laudă cu ele. Pe contul său de Instagram, Gianluca are foarte puţine imagini şi filmuleţe în care e la volan. Iar de multe ori nu imortalizează maşinile în toată splendoarea lor. Totuşi, el deţine două autoturisme Rolls Royce personalizate, realizate la comandă, unul roşu, iar altul în nuanţe de alb şi negru, „bestii“ care au costat 500 de mii de dolari, bucata. Totodată, Gianluca mai are în colecţie un Ferrari negru, alături de care s-a filmat când l-a parodiat pe Batman, dar şi un Aston Martin mai ceva ca James Bond. Printre maşinile lui Vacchi se numără şi un Mercedes G Class. (CITEŞTE ŞI: Secretele celui mai spectaculos miliardar al planetei: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi…)

Cât despre motociclete, pe care Gianluca le iubeşte foarte mult, el deţine câteva din marca Harley-Davidson. La fel, mai are o serie de scutere Vespa, cu care se mai plimbă alături de frumoasa sa soţie, Giorgia Gabriele. (VEZI ŞI: „Clubologul” Codin Maticiuc, despre venirea lui Vacchi la Bucureşti: ”Vine vaca de Gianluca la Nuba”)

Dacă atunci când e pe uscat miliardarul se deplasează, pe distanţe scurte, doar cu maşini scumpe, când pleacă în diverse locuri mai depărtate din lume, el alege fie să zboare cu avionul său privat, fie cu elicopterul. Celebrul italian care va sosi joi seară în clubul NUBA din Capitală mai are şi-un skijet de culoare albastră, cu care se distrează de minune, demn şi el de agentul 007.

Chiar dacă stilul de viaţă al lui Gianluca Vacchi este unul care iese imediat în evidenţă, iar luxul îi atrage şi succesul la public, Gianluca a fost şi va rămâne un antreprenor inteligent, care ştie să-şi gestioneze prosperitatea.

CONCURS SENZAŢIONAL! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă şansa de a-l vedea LIVE pe Gianluca Vacchi la NUBA!

Trimite-ne pe pont@cancan.ro un VIDEO cu cel mai spectaculos dans pe care l-ai făcut vreodată şi poţi câştiga o invitaţie dublă pentru seara de 8 iunie, în urma voturilor acordate de cititori, pe pagina noastră de FACEBOOK! Nu doar că vei avea parte de o noapte senzaţională alături de persoana aleasă, dar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, va mai asigura şi consumaţia pentru a vă distra pe cinste alături de cel mai spectaculos miliardar, Gianluca Vacchi!

Citește și...