Acasă » Horoscop » Ce gen muzical ar trebui să asculți, în funcție de zodia ta

Ce gen muzical ar trebui să asculți, în funcție de zodia ta

De: Alina Drăgan 30/11/2023 | 17:41
Ce gen muzical ar trebui să asculți, în funcție de zodia ta

Muzica este una dintre artele care are foarte multe de oferit. Există numeroase stiluri muzicale, pentru toate gusturile și tipurile de personalitate. În funcție de starea pe care o avem ascultăm diferite genuri muzicale, iar piesele pe care le auzim în căști au de cele mai multe ori puterea să ne schimbe dispoziția. Ei bine, se pare că muzica este strâns legată și de semnele zodiacale. 

Potrivit specialiștilor, fiecărui semn zodiacal îi corespunde un anumit gen muzical. Iar de fiecare dată când nativii ascultă muzica potrivită pentru ei devin mai liniștiți, mai zâmbitori și se pot relaxa complet. Iată mai jos ce gen muzical ar trebui să asculți în funcție de zodie.

(CITEȘTE ȘI: TABELUL ZGÂRCENIEI LA ROMÂNI | CÂT DE EGOIST EȘTI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIA TA)

Berbec – Punk rock

Cardinalul focului, Berbecul este guvernat de Marte, planeta agrară a lucrului și a lucrului bine făcut. Nativii sunt persoane pragmatice, puternice, așa că punk rock-ul este ritmul potrivit Berbecilor. Acest gen muzical nu este atât un sunet, cât un puls primar, iar Berbecul este artera care îl poartă.

Taur – Muzica clasică

Taurul este muzica clasică. Taurul este construit să dureze din simplul refuz de a se supune, de a ceda sau de a face compromisuri, iar muzica clasică se numără printre cele mai durabile surse de sunet din istoria modernă. De asemenea, cea mai mare parte a muzicii clasice este interpretată de un ansamblu simfonic condus de un dirijor exigent, iar Taurii, din punct de vedere istoric, sunt lideri influenți și conduc cu o mână de fier.

Gemeni – Jazz

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării și a schimbului și, după cum ne amintește legendarul jazzman Wynton Marsalis: „Muzica de jazz este puterea prezentului. Nu există un scenariu. Este o conversație. Emoția îți este dată de muzicieni”. Trăind în prezent, Gemenii sunt deschiși la conversații și creează pe moment, sunt loviți de inspirație și scot tot ce au mai bun din ei.

Rac – Country

Racul este zodia cu cea mai puternică legătură cu trecutul, iar muzica country este un gen care imortalizează, contemplă, înalță și repetă în trei acorduri poveștile zilelor trecute. De la dragostea pierdută, timpul petrecut, visele spulberate, furtunile îndurate, racii se pierd uneori în trecut și le place asta.

Leu – Hip Hop

Puțini știu că hip hop-ul are o zi de naștere, iar aceasta cade exact în decada Leilor. Totul a început pe 11 august 1973 în Bronx, iar acest stil muzical parcă a fost conceput pentru Lei. Aceștia domină a cincea casă a copilului interior, domeniul plăcerii, al jocului, al creativității și al carnavalurilor. Hip Hop-ul este o formă de artă născută la o petrecere și concepută pentru a îi face pe Lei să exceleze pe ringul de dans.

Fecioară – Heavy metal

Feciorele, precum heavy metalul în sine, nu sunt atât o entitate unică, cât un stil de viață consacrat. Nu doar asculți metal, ci ești metal, un fel de religie inversă. Fecioarele sunt caracterizate de un ușor complex de superioritate, iar spre deosebire de muzica punk rock, heavy metalul necesită disciplină, iar Fecioarele, cu natura lor exigentă ating notele înalte.

Balanță – Pop

Guvernate de planeta Venus, Balanțele se ocupă de ceea ce este plăcut, greu de urât și ușor de urmărit – fie că este vorba de cântece pop sau de orice altceva. Muzica Pop este perfectă pentru Balanțe și asta pentru că este plăcută de mulți și ușor de ascultat, asemenea nativilor din această zodie.

Scorpion – Blues

Scorpionul guvernează a opta casă a seducției, a morții și a transformării, iar blues-ul este durerea care își schimbă forma în cântec. La fel ca și gândurile profunde ale Scorpionului, Blues-ul sună ca dulceață și suferință, uși trântite și un fluier suav care plânge. Scorpionului nu-i displace întunericul, dar nu suportă prefăcătoria, iar Blues-ul, prin natura sa, nu poate fi prefăcut.

Săgetător – Musical

Simbolismul Săgetătorului provine de la centaurul din mitul grecesc, iar musical-ul s-a născut dintr-un pedigree asemănător, din teatrele Greciei antice, unde muzica și dansul și-au unit forțele. Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului și a lejerității, care pariază mult, iar musicalul are un spirit înrudit și un final fericit în teatrul muzical, cu înclinații comice, culori strălucitoare și cântece vesele.

Capricorn – Rock n’ roll

Rock n’ roll-ul a fost mult timp coloana sonoră pentru a trăi liber, iar Capricornii știu să fac cel mai bine acest lucru. Firi energice, puse pe distracție, dar și sobre atunci când trebuie, Capricornii se potrivesc mănușă cu rock n’ roll-ul, care inspiră același spirit libertin.

Vărsător – Reggae

Vărsătorul este semnul comunității, al activismului și al idealurilor, iar reggae este strâns legat de mișcarea Rastafari, care a devenit proeminentă în Jamaica în anii 1930. La fel de mult ca o filozofie, ca și un sunet, muzica reggae este înrădăcinată în principiile Rasta de justiție socială.

Pești – EDM

Peștii trăiesc pentru o stare de alertă, fie că este vorba de o descărcare de oxitocină dintr-o relație amoroasă nepotrivită, de un bust de energie sau de o stare euforică, iar EDM este coloana sonoră perfectă pentru multitudinea de stări și trăiri a Peștilor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2023. CAPRICORNII ÎȘI ANULEAZĂ TOATE PLANURILE DIN CAUZA PROBLEMELOR FINANCIARE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...