Ce înseamnă când visezi albine. Când nu este bine

Autor: Alina S.
Publicat: 05/09/2019 | 09:21
Ce înseamnă când visezi albine. Când nu este bine

Ce înseamnă când visezi albine? Asta este, probabil, întrebarea pe care și-o pun mulți dintre cei care au avut astfel de vise în mod repetat și nu reușesc să înțeleagă care este însemnătatea lor.

Albina este, pe deoparte, simbol de hărnicie, noroc și prosperitate, însă este și sursa fricilor multor oameni. Pentru că ne temem de înțepătura lor, dar pe de altă parte le admirăm pentru hărnicie și organizare, atunci când visezi albine înseamnă că în subconștient te temi de ceva pe care îl consideri un rău necesar.

Albina,  în același timp, indică realizări mari pe care le vei avea numai prin efort, o situație financiară favorabilă, poate un câștig semnificativ sau reușite pe plan profesional. Stupii de albine simbolizează structura și ordinea casei, astfel încât trebuie să te întrebi ce poți face ca să îmbunătățești aceste lucruri.

Visele cu albine, ca și visele cu gândaci, pot avea însă o însemnătatea diferită, în funcție de felul și contextul în care suntem puși atunci visăm albine.

Ce înseamnă când visezi albine zburând

Dacă visezi mai multe albine zburând înseamnă că în viitorul apropiat veste posibil să fii nevoit să treci printr-o serie de necazuri și situații complicate, însă acestea nu vor fi prea mari.

Când visezi că o singură albină care zboară în jurul tău înseamnă că norocul îți va surâde și vei reuși să lași în urmă multe necazuri

Dacă visezi albine care zboară, dar care te înțeapă înseamnă că unele persoane pe care nu le știi prea bine îți vor face complimente neadevăratepentru a-ți intra în grații.

Ce înseamnă când visezi albine moarte

În mod absolut bizar, se spune că dacă visezi că omori o albină înseamnă că vei avea sau ai o relație bună cu persoană iubită, armonioasă, iar o albină care face miere simbolizează un viitor frumos, îmbelșugat, plin de realizări și satisfacții.

În cazul în care visezi albine deja moarte, ar putea însemna că vei pierde o sumă de bani, fie că vei cheltui pe un lucru care nu-ți este de folos, fie că dai împrumut și nu mai primești înapoi nimic sau că o vei duce prost cu finanțele o perioadă de timp, din cauza unor datorii.

Ce înseamnă când visezi albine pe flori

Dacă visezi o albină pe flori înseamnă este posibil să cunoști iubirea în viitorul apropiat sau că vei avea parte de aventuri pasionale. Un roi de albine pe flori mai simbolizează veselie, dispoziție bună.

Stupi în vis

Totuși, în cazul în care visezi un roi de albine lângă un stup trebuie să fii mai precaut în viitor, să fii mai atent la detalii și la cei din jurul tău. Stupi de albine în vise poate totuși însemna o nouă locuință, ceva lucruri de îmbunătățit la cea veche sau lucruri legate de arhitectură.

Fagurele de albine în vis

Fagurele de albină în vis înseamnă aflarea unor lucruri la care râvnești de mult timp, a unor știri sau informații care îți erau inaccesibile. Albinele roind amenințător în vis înseamnă conflicte la locul de muncă, situații financiare proaste, câștig mic în urmă unor eforturi mari.

Citește și:

Citește și...