Ce înseamnă când visezi despărţire

Publicat: 21/11/2017 | 14:39
Ce înseamnă când visezi despărţire

Ce înseamnă când visezi despărţire? Starea pe care ne-o induce un vis se poate menţine pe parcursul a câteva ore după ce ne-am trezit, iar dacă visul a fost unul agitat, efectele neplăcute se fac simţite imediat. 

Prima reacţie când visăm o despărţire este de teamă, gândindu-ne că ar putea fi un vis ce prevesteşte ceva rău ce s-ar putea întâmplă în viaţă noastră.

Despărţirile, fie că sunt legate de un prieten, de iubit, de soţ, de părinte, sunt dureroase şi primul lucru pe care îl facem este să ne ferim de durere, încercând să aflăm semnificaţia visului, protejându-ne astfel de neplăcerile ce ar putea să apară în viaţă reală.

Studiile au arătat însă contrariul, iar unele simboluri arată exact opusul a ceea ce s-ar putea întâmpla. Aşadar, când în vis se întâmplă ceva rău, în viaţă reală poate fi interpretat de fapt că un semn bun.

Ce înseamnă când visezi despărţire? Relaţie destrămată

Visul poate arăta un dezechilibru emoţional pe care subconştientul îl semnalează. Dacă visezi că te desparţi de persoana iubită poate fi un semn că în realitate relaţia dintre voi doi se va stabiliza şi întări. Sunt posibile discuţii în contradictoriu, însă în final rezultatele vor fi satisfăcătoare şi relaţia va capăta noi valenţe, cu mari posibilităţi de dezvoltare, fiind un semn clar că mergeţi împreună într-o direcţie bună.

Dacă visezi că te desparţi de persoana iubită, dar în realitate nu eşti implicat într-o relaţie, e posibil ca asta să reflecte eforturile pe care le faci pentru a înţelege anumite aspecte pe care nu le-ai luat în seama de-a lungul timpului. De asemenea, un astfel de vis poate scoate la suprafaţă o nevoie acută de afecţiune sau efecte ale problemelor de comunicare cu ceilalţi.

Ce înseamnă când visezi despărţire? Trebuie să îţi reanalizezi relaţiile

Un astfel de vis poate reflecta relaţia pe care o ai cu partenerul tău din exterior. Trebuie reanalizate aşteptările pe care le ai vizavi de relaţie, pentru că viaţa amoroasă s-ar putea să nu fie aşa de roz pentru tine şi persoana iubită.

Deşi lucrurile nu merg bine între voi doi, e posibil că acest vis să îţi arate că imaginea ideală pe care ai proiectat-o asupra partenerului nu se potriveşte în viaţă reală şi astfel sunt posibile efecte dezamăgitoare.

Visul poate fi un semnal de alarmă ce încearcă să te atenţioneze că trebuie să îţi reanalizezi opţiunile pentru a putea să te bucuri de relaţii stabile şi fericite.

Citește și...