Ce înseamnă când visezi flori? Când ai parte de o mare tristeţe

Publicat: 22/11/2017 | 15:53
Ce înseamnă când visezi flori? Când ai parte de o mare tristeţe

Florile sunt simbolul dragostei şi armoniei, fiind unele dintre cele mai desăvârşite creaţii ale naturii. Dar ce înseamnă când visezi flori?

Ce înseamnă când visezi flori? Florile sunt fermecătoare indiferent de anotimp. Frumuseţea şi parfumul lor ne îmbunătăţesc starea de spirit, iar varietatea de culori, forme şi arome ne înseninează şi cele mai mohorâte zile. 

Cu toţii avem flori preferate, iar când ne bucurăm de prezenţa lor, fie şi în vis, fiecare soi are o anumită semnificaţie. De exemplu, dacă visezi trandafiri roşii este posibil ca iubirea pe care o trăieşti să se intensifice, însă, atenţie dacă au spini!

Ce înseamnă când visezi flori în buchet? Aveţi grijă la riscurile la care vă expuneţi, căci ghimpii acestei flori semnalează un pericol. Dacă visezi că miroşi florile înseamnă că vei avea parte de linişte sufletească, armonie şi bucurii din partea celor dragi, iar dacă visezi o grădina plină cu flori este semn de mare noroc.

Dacă în vis culegi flori înseamnă că urmează o perioadă îmbelşugată, iar dacă florile sunt frumoase şi albe este tot semn bun, vei participa la un eveniment festiv unde te vei simţi foarte bine.

Ce înseamnă când visezi flori ofilite sau artificiale?

Ce înseamnă când visezi flori în buchet? Daca visezi un copac înflorit înseamnă că vei avea parte de dragoste şi atenţie din partea unei persoane de sex opus, dar dacă în vis apare o coroană de flori asta semnifică necazuri şi neplăceri la locul de muncă.

De asemenea, dacă florile sunt ofilite înseamnă că eşti lipsit de vigoare, ai o sănătate şubredă şi e posibil că unele afecţiuni să aibă complicaţii aşa că aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră!

Florile artificiale simbolizează stres, zbucium, agitaţie, o presiune pe care o simţi din afară şi care e posibil să te oblige să acţionezi împotriva principiilor tale de viaţă, iar dacă primeşti un buchet de flori artificiale vei avea parte de o întâmplare care te va întrista şi de oameni care te vor dezamăgi.

Ce înseamnă când visezi flori în buchet?

Daca visezi că primeşti un buchet de flori înseamnă că te poţi aştepta la veşti imbucurătoare, iar dacă florile sunt colorate este posibil să te afli pe lista de invitaţi a unor petreceri sau evenimente mondene unde vei face impresie bună şi vei face cu uşurinţă cunoştinţă cu persoane noi cu care vei lega prietenii de lungă durata.

Dacă în vis dăruieşti un buchet de flori este un semn clar că simţi nevoia să îţi arăţi recunoştinţa faţă de cineva, făcând o faptă bună care te ajută să te menţii pozitiv şi optimist, molipsindu-i şi pe cei din jur.

Citește și...