Ce maşină şi-a cumpărat fiul lui Liviu Dragnea. Valentin întoarce toate privirile în trafic

Publicat: 15/09/2019 | 09:10
Ce maşină şi-a cumpărat fiul lui Liviu Dragnea. Valentin întoarce toate privirile în trafic

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, este pasionat de mașini și face tot posibilul pentru a-și ”întreține” această pasiune costisitoare. E drept că, atunci când vine vorba despre astfel de ”plăceri motorizate”, mâna trebuie introdusă adânc în buzunar, însă Valentin Ștefan nu se uită la bani atunci când își propune o nouă achiziție de lux.

Colecția de bolizi de lux a fiului lui Liviu Dragnea s-a îmbogățit cu un Mercedes S-Class AMG. Bolidul valorează nu mai puțin de 150.000 de euro și, firește, Valentin Ștefan Dragnea este în centrul atenției atunci când pornește la drum la volanul respectivei bijuterii.

“Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele – liderul din eșalonul secund – are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, a scris gsp.ro.

Jurnaliștii din Teleorman au scris, cu lux de amănunte, depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile. Bineînțeles, le-au luat ”la ochi” pe cele ținute într-un garaj unde – pentru a se păstra o temperatura ideală pe timp de iarn –  era instalat și un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8, și o Skoda Octavia RS.

Valentin Ștefan Dragnea și-a adăugat la colecție încă un bolid de lux

Valentin Dragnea a fost naş în Teleorman! Mirele a invitat tot oraşul la nunta fără dar

24 august 2019 a fost o zi importantă pentru celebra familie de afaceriști Codrea, care este pictată pe bisericile din Turnu Măgurele. Unul dintre frați s-a căsătorit, iar nașii pentru nunta care are peste o mie de invitați au fost pe măsura evenimentului: Valentin Dragnea și soția lui, Gina Alexandra. De altfel, prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, frații Codrea fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea.

La nunta anului din județul Teleorman au participat invitați din toate categoriile sociale. Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre cei care au primit invitația din partea mirilor, aceștia i-au invitat chiar și pe paznicii din Turnu Măgurele, relatează liberinteleorman.ro. La evenimentul grandios au cântat Adrian Minune, Laura Vass, Nicu Paleru, Viorica și Ioniță de la Clejani, Alex Kojo și formația Kana Jambe și trupa Amadeus.

Frații Codrea fac parte din elita financiară a județului Teleorman, cei doi oameni de afaceri fiind cunoscuți pentru faptul că ar avea foarte mulți bani, lucru care le permite să întrețină afaceri de succes la nivel județean și chiar internațional, conform sursei citată mmai sus. Cei doi activează în domeniul imobiliarelor, dar trimit mii de oameni la muncă în străinătate în fiecare an. Gurile rele susțin că frații Codrea ar fi fost la închisoare în Spania, pentru evaziune fiscală

Citește și...