Ce ne spun zodiile! Care este cea mai mincinoasă? Dar cea mai interesantă? Dar cea mai insuportabilă?

Publicat: 21/11/2017 | 12:17
Ce ne spun zodiile! Care este cea mai mincinoasă? Dar cea mai interesantă? Dar cea mai insuportabilă?

Pentru mulţi oameni, zodiacul este chiar bine de tot luat în seamă. Fiecare semn zodiacal indică atât calităţi, cât şi defecte. În general, oamenii caută repede defectele, problemele, pe care încearcă să le evite, pe cât posibil. 

Iată principalele plusuri, dar şi minusuri pe care le ai, în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec

Este cel mai impulsiv şi nerăbdător semn zodiacal! Vrea să facă totul pe loc, fără să mai gândească, fără să întrebe, fără o părere. Este un defect, fireşte! Altul? Imaturi, alintaţi… Dacă o idee nu a fost a lor, atunci nici măcar nu există pentru ei.

Taur

Taurii sunt extrem de posesivi, dar şi foarte materialişti. Nu împart nimic cu cei din jur sau măcar cu prietenii. Nici măcar un ajutor nu-ţi dau! Dacă ai nevoie de un împrumut şi o faci de la un ”taur”, poţi să-ţi iei gândul! Taurii sunt încăpăţânaţi, leneşi şi delăsători.

Gemeni

Nu miza pe faptul că i-ai ghicit! Gemenii au personalităţi multiple! Le place să vorbească mult, ei să fie în prim planul discuţiei, aşa că sunt slabe şanse să porţi o discuţie civilizată cu ei. Pregăteşte-te în schimb să fii impresionat de toate pasiunile, interesele, hobby-urile şi abilităţile lor. Compun poezii, dansează contemporan, citesc despre arhitectura barocă şi, în timpul liber, studiază programare. Nu reuşesc, însă, să se concentreze asupra tuturor lucrurilor pe care vor să le facă. Aşa că le rezolvă prost!

Rac

Este foarte greu să stai în preajma persoanelor din zodia Rac. Asta pentru că sunt indispuşi, au toane mai mereu. Sunt însă timizi, precauţi, chiar exagerat de precauţi, iar dacă e vorba de ceva nou, evită, rămân în zona lor de confort. Care este, totuşi, cel mai mare defect al Racilor? Sunt mult prea sensibili si orice remarcă la adresa lor poate fi interpretată ca o jignire.

Leu

Cu Leii nu e de glumă! Greu poţi să te strecori în preajma lor şi asta pentru că se cred atât de frumoşi şi de speciali. Deci, n-ai cum să nu te enervezi în preajma lor, aşa că mai bine îi eviţi. Narcişişti până în măduva oaselor, urăsc să nu fie în centrul atenţiei şi să nu aibă dreptate. Sunt foarte încăpăţânaţi şi, uneori, înguşti la minte. Le e greu să recunoască vreo greşală, mai mult, încearcă să dea vina pe altcineva.

Fecioara

Este periculos să te desfăşori atunci când eşti în preajma unei Fecioare! Te judecă imediat, şi nu neapărat verbal, ci în tăcere. Îţi găseşte o sumedenie de defecte, iar tu nici nu ştii asta plus că este posibil nici să nu le ai. Sunt perfecţionişti până în măduva oaselor, tipicari, îi enervează la culme pe cei din jur. Sunt pesimişti, nu văd partea plină a paharului, sau o văd extrem de rar. Emană energie negativă, aşa că atenţie când staţi în preajma unei persoane din zodia Fecioară.

Balanta

Nativii din această zodie se hotărăsc foarte greu asupra unei decizii. Dacă vrei să iei cina cu o persoană din Balanţă, atunci să te aştepţi pe a doua zi, la prânzul de atunci…Ratează oportunităţi, din cauza fiiri lor indecise, fără curajul de a alege. Pentru a se asigura că sunt pe placul tuturor, Balanţele renunţă la propriile păreri şi opinii. Şi nu e totul! Cei din zodia Balanţă sunt extrem de vanitoşi, frumuseţea lor este pe primul loc.

Scorpion

Este periculos pentru tine dacă ai greşit faţă de un Scorpion! Nu te va ierta toată viaţa, mai mult, va face totul să plăteşti pentru ceea ce ai făcut, să regreţi enorm. Manipulatori până în măduva oaselor, nativii acestei zodii te vor determina să spui că albul e negru şi negrul e alb!! Tu nici nu-ţi vei da seama că ai fost controlat! Că ai răspuns aşa cum a vrut un Scorpion. Pentru ei nu există zile bune şi zile proaste, ci doar căderi într-un abis de supărare, de disperare. Greu pot ieşi de aici!

Săgetator

Dureros de sinceri, ceea ce poate fi, de multe ori, un defect pentru alţii! Nu se sfiesc să spună ce au de spus, fără ocolişuri. Dacă nu ştii ce înseamnă cuvântul „atotştiutor” şi îl cauţi în dicţionarul ilustrat al limbii române, probabil vei găsi poza unui nativ al acestei zodii în dreptul termenului. Sunt energici, caută mereu aventuri! Altfel, se plictisesc, devin neplăcuţi.

Capricorn

Autocontrol, disciplină… Le este greu să se lase purtaţi de val, chiar şi din când în când. Capricornul nu se va gândi de doua ori inainte de a-şi vedea propriul avantaj! Calcă pe ”cadavre”, doar ca el să fie bine! Nativii acestei zodii sunt negativişti şi dramatici, iar o simplă întâmplare proastă din viaţa lor se poate transforma într-o adevărată tragedie, care să le amintească de toate problemele prin care au trecut şi pe care le-au depăşit cu greu de-a lungul timpului.

Vărsător

Nativii acestei zodii se cred foarte pertinenţi, obiectivi şi raţionali. Ei sunt cei mai tari, iar ce e în jurul lor este predispus la judecată şi chiar batjocură! Sunt mult prea formali şi trăiesc atât de mult într-o lume proprie încât contactul cu realitatea e scazut spre inexistent când vine vorba de ei. Dar ce enervează foarte mult la ei? Oferă mereu sfaturi, chiar dacă nu li se cere acest lucru.

Peşti

Cei din zodia Peşti se lasă purtaţi de val, de aceea pot ajunge fără direcţie, plşutind în derivă, ca nişte persoane pierdute în spaţiu. Sunt mereu concentraţi asupra propriilor nevoi şi nu reuşesc să bage de seamă când cei din jur au nevoie de ajutor sau sprijin. Sunt, în acelaşi timp, naivi şi creduli!

Citește și...