Ce pedeapsă a primit un tânăr din județul Bacău pentru că și-a omorât un prieten de pahar cu peste 20 de lovituri de cuțit

Publicat: 21/05/2020 | 15:52
Ce pedeapsă a primit un tânăr din județul Bacău pentru că și-a omorât un prieten de pahar cu peste 20 de lovituri de cuțit

Criminal, violator, tâlhar, la numai 18 ani. Cu un cazier stufos, în care și-a adăugat și una dintre cele mai sadice crime din județul Bacău, Marian Lazăr a fost condamnat la 12 ani de închisoare de Tribunalul Bacău.  Crima din satul Valea lui Ion, din comuna băcăuană Blăgești, a zguduit întreaga comunitate.

Și-a omorât prietenul de pahar cu peste 20 de lovituri de cuțit, cu un sadism rar întâlnit, pentru că nu a fost lăsat să-și facă de cap cu… nevasta victimei. În septembrie 2019, Marian Lazăr avea 18 ani, făcuse deja pușcărie, și era cunoscut ca o persoană violentă.

În noaptea de 19 septembrie, viitorul criminal s-a autoinvitat în casa  unui consătean, în vârsta de 57 de ani, pentru a se cinsti cu acesta. După câteva pahare, tânărului i s-a făcut poftă de soția gazdei și a început să o pipăie, moment în care victima a încercat să își apere nevasta de avansurile celui care avea să devină și criminal în următoarele secunde. (CITEȘTE ȘI: DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE CRIMA DIN ARAD. CUM A AJUNS FEMEIA DE 43 DE ANI SĂ-ȘI UCIDĂ PROPRIUL COPIL MINOR)

trend

Marian Lazăr a luat un cuțit de masă și i-a tăiat gâtul bărbatului

Supărat că i se interzic poftele sexuale, Marian Lazăr a luat un cuțit de masă și i-a tăiat gâtul bărbatului. Dar nu s-a oprit aici.

L-a înjunghiat în abdomen până i-au ieșit intestinele, iar apoi l-a întors pe spate și a dat cu cuțitul în el până a obosit.  La necropsie, medicii legiști au numărat peste 20 de lovituri de cuțit.

Au trecut șase luni de la sadica crimă, iar Marian Lazăr a fost condamnat la 12 ani de închisoare și la plata a  60.000 de euro daune morale, plus 9.000 de lei daune materiale. Criminalul era recidivist, la cei 18 ani, și era cunoscut în sat ca un om violent. Făcuse și puşcărie pentru viol. (VEZI ȘI AICI: CRIMĂ URMATĂ DE SINUCIDERE ÎN ARGEȘ. COPIII ȘI-AU GĂSIT AMBII PĂRINȚI MORȚI)

Citește și...