Ce spune iubita lui Adrian Blidaru, după ce acesta a fost eliminat de la Exatlon: „A fost prima oară când l-am văzut plângând”

Publicat: 10/09/2018 | 15:51

Adrian Blidaru a fost cel care a părăsit competiția Exatlon, după ce s-a duelat cu fotbalistul Cristi Pulhac. Cu lacrimi în ochi, baschetbalistul și-a luat rămas bun de coechipieri și urmează să se revadă familia.

Am plans de fericire ca vine acasa, am fost foarte emotionata si abia astept sa il vad. M-am bucurat ca a luptat pana la capat„, este prima reactie a Valentinei Dobrescu, iubita baschetbalistului, Adrian Blidaru. „Ieri, din fata televizorului, a fost pentru prima oara cand l-am vazut plangand„, a mai spus iubita sportivului.

Frumoasa partenera de viață a faimosului crede că locul baschetbalistului nu mai era în echipa Faimoșilor pentru că nu sunt o echipă unită , afirmând în același timp că este foarte mândră de iubitul ei, chiar dacă toată săptămâna s-a rugat la Dumnezeu ca acesta să vină acasă.

Efectiv nu mai puteam fara el, nu mai puteam sa fac nimic, eu 3 zile nu am mancat cand am realizat unde e Adi si ca nu pot sa vorbesc cu el„, a spus Valentina Dobrescu.

Andreas Blidaru, fiul cel mare al baschetbalistului, și-ar fi dorit ca tatăl său să rămână cât mai mult în competiție, mai ales că el este cel care l-a încurajat să participe. Maria Blidaru, prima soție a baschetbalistului și mama lui Andreas, spune ca fiul ei a fost foarte trist.

Lui Andreas nu i-a picat bine, nici mie nu mi-a picat bine. Adrian a pus exagerat de mult suflet in tot ce a facut acolo, nu i-a fost usor nici lui sa plece. Isi dorea foarte mult sa isi ajute echipa sa ajunga cat mai sus„, povesteste Maria Blidaru.

Ei se gandeau ca vor fi mult peste adversari, dar ce s-a intamplat acolo a fost exact contrariul, e clar ca Razboinicii sunt mult mai bine pregatiti„, menționează Maria Blidaru care crede că probabil duelul ar fi avut un alt deznodământ dacă Adrian ar fi luptat contra lui Mirel Drăgan.

Citește și...