Ce studii are, de fapt, Alex Dima. Îți vei schimba radical părerea despre prezentatorul emisiunii România, Te Iubesc de la Pro TV

Autor: N.D.
Publicat: 11/11/2019 | 07:59

Toată lumea îl știe pe Alex Dima, dar puțini sunt cei care știu ce studii are de fapt prezentatorul TV.

Este cunoscut în mass-media autohtonă și considerat un adevărat profesionist. Cu emisiunea ”România, te iubesc”, Alex Dima a reușit să atingă cote excelente ale ratingului. Însă puțini sunt cei care știu că prezentatorul TV nu are studii de jurnalism. Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic din Buzău însă la un moment dat și-a dat seama că nu este făcut pentru haina monahală. Așa că s-a orientat spre televiziune. (CITEȘTE ȘI: ALEX DIMA: ”DACĂ ȘEFUL ÎȚI PUNE PUMNUL ÎN GURĂ, CAUTĂ-ȚI ALTCEVA! FĂ ALTCEVA!”)

”Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret. Pentru că, până la urmă Dumnezeu așază lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ.

De curând mi-am revăzut colegii de atunci. Nu ne văzusem de 19 ani. Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București. A trebuit să plec din învățământ pentru că primeam 70 de dolari pe lună. Și am zis stop! Mă ocup de altceva. Ce? Ia ziarul de la A la Z și caută job-uri. Am căutat, am făcut diverse lucruri și am ajuns într-o zi la un anunț de lansare a unei noi televiziune: Realitatea TV”, a povestit Alex Dima pentru life.ro.

Soția lui Alex Dima a murit din cauza cancerului

Ca orice om, Alex a trecut și prin momente mai mult decât dificile în viață. Iar drama sa – de care nu se va putea desprinde niciodată – este aceea că soția i-a murit din cauza unei boli incurabile. Alex Dima își trăiește durerea resimțită acum 11 ani cu demnitate. A rămas văduv în urmă cu 11 ani, soția lui murind din cauza unei boli incurabile care face atâtea și atâtea victime, cancerul. Trecuse doar un an și șase luni decât Alex și soția sa deveniseră părinții unei fetițe, Sara. (VEZI ȘI: ALEX DIMA, DIALOG SAVUROS CU FIICA LUI. RĂSPUNSUL CU CARE ADOLESCENTA I-A DAT ȘAH MAT PREZENTATORULUI)

Alex Dima a mărturisit, într-un dialog cu Andreea Esca, că tocmai Sara sa a fost cea care l-a făcut să poată depăși momentul teribil din viața sa.

”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt”, a spus Alex Dima.

Citește și...