Cea mai nouă aroganță a Prodancei! Cum a apărut Anamaria pe o stradă din Italia

Publicat: 18/10/2019 | 13:37
Cea mai nouă aroganță a Prodancei! Cum a apărut Anamaria pe o stradă din Italia

Anamaria Prodan impresionează de fiecare dată prin hainele sale scumpe şi bijuteriile sofisticate, indiferent că îşi face apariţia la vreun eveniment sau doar pe stradă. În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe reţelele de socializare, impresara a reuşit să strângă mii de like-uri într-un timp extrem de scurt.

Prodanca, îmbrăcată în cele mai noi piese de la Gucci, o firmă destul de scumpă, pe care nu şi-o permite oricine, a fost fotografiată pe o stradă din Italia. „❤️morning ❤️zic sa strălucim in Gucci ???‍♀️❤️?„, a scris Anamaria Prodan la imaginea postată.

Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost unul dintre evenimentele anului, la care au luat parte multe persoane publice, printre care și Anamaria Prodan. Impresara nu trecut observată și a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales-o, o rochie spectaculoasă, care a costat mică avere.

Vedeta a ales să poarte o rochie lungă Ellie Saab, de culoare albastră, care i-a pus în evidență formele voluptoase și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro. “Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, au dezvăluit apropiații Prodancei pentru Wowbiz.ro.