Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu aruncă bomba: ce a găsit în apartamentul designerului

Publicat: 12/05/2019 | 10:53

Sorin Oprea, cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu aruncă bomba și spune ce a găsit în apartamentul designerului. Cei doi erau parteneri de afaceri și aveau mare încredere unul în celălalt, încât să își încredințeze bani sau alte bunuri.

Bărbatul a ajuns în apartamentul designerului la scurt timp după aflarea veștii că prietenul lui a decedat și a dezvăluit cum arată locuința lui. „Eu nu am avut de ascuns absolut nimic chiar din prima secundă. Prima apariţie a mea a fost acolo fără părinţi. Eu am probe la ce oră m-am trezit, la ce oră m-am dus acolo, la ce oră am sunat pe fiecare în parte. Deci, orice scot pe gură, am o probă.

Primul feeling pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinţii lui, de familia lui, deoarece, după cum v-am şi zis, cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el şi trebuia să meargă cu noi în maşină spre Bucureşti şi aşa am simţit, să merg acolo, în ideea de a dat de familie, de cineva, ştiind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă. Deci tot timpul era un bărbat la el în casă. Era un străin la uşă, voia să intre înăuntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni… Mi-a spus că nu şi că îi pare rău. Am intrat înauntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării şi undeva, în spatele unui tablou, masă, nu ştiu ce era aia… era pisica. Uşa era crăpată undeva la un cinci centimetri.

Sorin Oprea a mărturisit că în casa lui era dezordine și mirosea foarte urât. Creatorul de modă avea perioade când era foarte ordonat și când nu îi păsa de nimic ce era în jurul lui. „Haideţi să lămurim treaba asta odată pentru totdeauna. Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan deoarece mirosea extraordinar de urât. Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui şi mi-a zis că în două, trei ore, ajunge în Bucureşti şi cum ajunge mă sună şi dacă pot să o ajut să îi aleagă haine lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanţa, să îl aducă în Bucureşti.

După două, trei ore, am mers acolo… Devastată, exact cum a zis şi doamna avocat. Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele. Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-i păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta şi na. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică. Asta şi mirosea în halul ăsta. Era ca şi cum e un apartament nelocuit de ceva vreme”, a declarat Sorin Oprea la Xtra Night Show.

Citește și...