A cerut partajul între PNL-ista Alina Gorghiu și soțul-bancher! E vorba de 3 case și conturi de 1,5 milioane €…

Publicat: 27/04/2018 | 23:10

Senatorul liberal Alina Gorghiu și partenerul său de viață, bancherul Lucian Isar, au probleme serioase. Nu din pricina sentimentelor, căci acestea există cu prisosință, întărite și de apariția băiețelului lor, acum în vârstă de doi ani, ci de altă natură. Mai exact… financiare. La mijloc sunt datorii neachitate de sute de mii de euro, câteva bănci și o firmă de recuperări creanțe. ”Recuperatorii” vor să le împartă forțat averea strânsă în timpul relației, a aflat CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. Firma de creanțe s-a adresat instanței de judecată pentru partajul averii de aproximativ 1,5 milioane de euro strânsă de fostul lider liberal și de finanțistul Isar.

Cu doar câteva zile în urmă, firma de recuperări creanțe s-a adresat magistraților Judecătoriei Sectorului 3, solicitând ”partajul judiciar – ieșirea din indiviziune” pentru Lucian Isar și Alina Gorghiu. Situația nu e deloc roz pentru ei, pentru că, în cele mai multe situații de acest fel, deciziile instanțelor de judecată nu prea lasă loc de interpretări.

Mai ales că și creditorii au ce să le ia! Asta pentru că Gorghiu și Isar au acumulat în timpul relației lor sume de bani în lei și valută, bijuterii, case și terenuri care ating 1,5 milioane de euro. Acestea sunt detaliate în declarația de avere a parlamentarului liberal Alina Gorghiu, pe care, potrivit legii, a fost obligată să o facă publică!

(CITEȘTE AICI: Soţul Alinei Gorghiu trăieşte periculos la nouă luni de la carambolul de pe Valea Oltului )

Imobiliare și conturi

Cele mai valoroase bunuri pe care le dețin Lucian Isar și Alina Gorghiu sunt, desigur, cele imobiliare. Astfel, cuplul deține un teren de 3.000 de metri pătrați în comuna Mogoșoaia, dar și o casă în Bucureștic de 125 de metri pătrați, cumpărată printr-un credit, precum și alte două imobile. Lucian Isar mai are o colecție de ceasuri și bijuterii de 83.000 de euro, un SUV de lux, dar și depozite bancare, active financiare, bani cash – undeva între un milion și două milioane de lei. Isar a mai luat și trei credite la diferite bănci, iar Alina Gorghiu a scris în declarația de avere până și suma – deloc de neglijat de altfel – câștigată cu titlu de cadou, la botezul micuțului Noah, adică 102.000 euro!

(VEZI ȘI: Urgenţă în familia Gorghiu-Isar! Cunoscuta şefă de partid şi-a trimis soţul la 2 noaptea să… )

Nici la capitolul venituri nu stau prost, Alina Gorghiu câștigând din leafa de deputat aproape 60.000 de lei anual, în timp ce Lucian Isar a încasat de la Banca Comercială Feroviară 660.000 de lei. Sumele sunt corespondente anului anterior depunerii declarației la Camera Deputaților, respectiv 2016!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...