Cine este autoarea horoscopului CANCAN.RO

Publicat: 29/03/2016 | 08:32
Cine este autoarea horoscopului CANCAN.RO

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti.

Ceea ce transmite Barbara prin munca sa este faptul că, deşi sunt practici foarte vechi, astrologia şi numerologia se află în prezent la graniţa dintre misticism, psihologie şi noua fizică a secolului 21, reprezentând instrumente de cunoaştere a oamenilor şi a Universului, o modalitate de autodezvoltare şi de evoluţie personală la care oricine poate să aibă acces!

Deoarece în spatele muncii de astrolog se ascund ani de studiu, dăruire şi iubire pentru oameni, intuiţie şi profesionalism, horoscopul zilnic reprezintă mai mult decât cuvinte. Invitaţia este aceea de a face un pas înainte şi de a privi această minunată ştiinţă ca pe o oportunitate de a trăi în armonie cu Universul şi propria persoană.

Citește și...