Cine este taximetristul ucis de doi adolescenţi şi abandonat într-o pădure din Timiş

Autor: Angie Voicu
Publicat: 24/06/2018 | 11:46

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în pădurea de lângă Sinersig, în Timiș, sâmbătă după-amiază (23 iunie). Trupul bărbatului intrase deja în putrefacție, semn că era mort de o bună bucată de vreme. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că persoana decedată era un taximetrist din Lugoj, ucis de doi adolescenți. Pentru că prezenta urme de violență, la fața locului au venit și polișiștii de la Serviciul investigații criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Taximetristul ucis de doi adolescenți era un bărbat de 77 de ani. În noaptea crimei, bărbatul a plecat la o comandă în comuna Darova. Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenți, unul de 17 ani și altul de 15 ani. Primul l-a lovit pe taximetrist din spate cu cuțitul în gât și în zona feței. Cei doi au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat.

Taximetristul ucis de doi adolescenți era dispărut de o săptămână

Adolescenții i-au luat taximetristului telefonul mobi, banii – aproximativ 200 de lei și mașina. Apoi, aceștia au plecat la Timișoara unde au vândut telefonul, potrivit observator.tv. S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcul Copiilor, după care s-au întors la Darova. Taximetristul era dispărut  de mai bine de o săptămână. El nu mai fusese văzut din noapte de 12-13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia deoarece locuia singur. Era tatăl a doi copii, dar nu era apropiat de aceștia.

 

Citește și...