Cine înşală mai mult în România: femeile sau bărbaţii? Vezi ce spune statistica despre infidelitate!

Publicat: 10/07/2018 | 13:33
Cine înşală mai mult în România: femeile sau bărbaţii? Vezi ce spune statistica despre infidelitate!

Aventurile sexuale reprezintă fructul interzis într-un cuplu, fiind de departe unele dintre cele mai mari greșeli ale partenerului. Aproape de neiertat într-o relație de dragoste, infidelitatea a fost deseori vedetă studiilor de specialitate. Ce fel de persoane înșală mai des, în ce domenii lucrează și, mai ales, de ce încalcă jurămintele iubirii? Acestea sunt deseori întrebările la care se gândesc cei care vor să se ferească de astfel de parteneri. Iată ce statistici despre infidelitate suprinzatoare au ieșit la iveală.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU S-A ÎMPĂCAT CU LOGODNICA, DAR ”JOACĂ” PERVERS ȘI CU SEXY-COLEGA DE LA ȘTIRI!)

Cea mai recentă statistă a unei platforme online dedicată celor infideli în viața de cuplu arată de-a dreptul uluitor: 43% sunt femei, 13% sunt cupluri, iar restul de 45% sunt bărbați. Cu toate că studiile de-a lungul anilor au arătat ca a înșela nu presupune doar contactul fizic, se pare că pentru 80% dintre utilizatori,acesta este momentul definitoriu, în timp ce 20% dintre ei consideră că înșelatul există și la nivel emoțional, fără a exista contact sexual, arată o statistică făcută de site-ul InfideliDating, o platformă dedicată celor infideli în viața de cuplu.

Dacă până acum am fost obișnuiți ca aventurile chiar și de o noapte să pornească în cluburi sau pub-uri, 60% dintre participanți mărturisesc că și-au întâlnit amanta/amantul sau au avut o aventură scurtă cu o persoană pe care au întâlnit-o în mediul online. 20% spun că la serviciu,deseori chiar la petrecerile sau evenimentel organizate în companie, iar 20% în alte cricumstanțe.(NU RATA, AICI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP, PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ ÎMPREUNĂ, DUPA CE AU DIVORȚAT)

Oamenii mai bogați și mai puternici sunt tentați să înșele

Aceste statistici despre infidelitate sunt întărite și de alte studii de specialitate. Spre exemplu, un sondaj realizat pe 610 bărbați și femei  a scos la ideală faptul că 9% dintre persoanele care nu au o funcție profesională importantă au fost infidele, în timp ce 24% dintre cele care ocupă una de mijloc într-o companie, cum ar fi șefii de departamente, spun că și-au înșelat partenerul de cuplu. Însă statisticile despre infidelitate sunt mai mari în cazul celor care ocupă funcții înalte, de aproximativ 37%. Așadar, oamenii mai bogați și mai puternici în societate nu numai că sunt tentați mai des să înșele, dar o și fac fără să aibă prea multe mustrări de conștiință.

 

Citește și...