Acasă » Exclusiv » Cine s-a îmbrăcat bine dintre Bella Hadid, Kim Kardashian sau Kylie Jenner? Școlită la New York și Paris, una dintre cele mai cunoscute stiliste din România dă VERDICTUL!

Cine s-a îmbrăcat bine dintre Bella Hadid, Kim Kardashian sau Kylie Jenner? Școlită la New York și Paris, una dintre cele mai cunoscute stiliste din România dă VERDICTUL!

De: Delina Filip 06/05/2022 | 23:40

Bella Hadid, Kim Kardashian sau Kylie Jenner? Cine s-a îmbrăcat cel mai bine la Gala Met de anul acesta? Răspunsul ni-l dă Lucia Faur, una dintre cele mai importante stiliste din România. Școlită la New York și Paris, cu apariții pe coperta revistei Vogue Italia, Lucia analizează, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, top 10 cele mai importante ținute de la Gala Met 2022. Contul de instagram al Luciei Faur poate fi găsit AICI.

Gala sau Balul Met, denumită oficial Gala Institutului de Costume, este o strângere de fonduri dedicată Institutului de Costume din New York. Evenimentul marchează deschiderea expoziției anuale de obiecte vestimentare din cadrul institutului. De fiecare dată își fac apariția unele dintre cele mai mari staruri ale lumii, care mai de care îmbrăcate mai excentric.

CANCAN.RO a ales top 10 cele mai interesante ținute de anul acesta pentru a fi comentate de una dintre cele mai importante stiliste din România, Lucia Faur. Aceasta a apărut de mai multe ori pe coperta revistei Vogue Italia și este școlită la Paris și New York.

Lucia Faur
Lucia Faur, una dintre cele mai cunoscute stiliste din România (Foto: Instagram)

Vă prezentăm mai jos analiza amplă a Luciei Faur pentru cele mai interesante ținute de la Gala Met 2022.

Kylie Jenner a comemorat ultima ei colaborare cu designerul Virgil Abloh

La fiecare ediție, gala MET propune o temă, dar și un dress code. Anul acesta, tema a fost “In America: An Anthology of Fashion”, iar dress code-ul “gilded glamour”. Kylie Jenner a ales să se distanțeze de dress code și să respecte mai degrabă tema galei per ansamblu.

Prin urmare, apariția ei a fost neașteptată, însă aplaudată pentru omagiul oferit creatorului recent stins din viață. Kylie Jenner a purtat o creație semnată Off-White, mai exact Virgil Abloh, apariție prin care ea comemorează ultima sa colaborare cu unul dintre genialii designeri americani contemporani. Look-ul este unul actual, bine închegat, cu referințe evidente din cultura modei americane, dar și cu o fină trimitere la epoca opulentă ce definește dress code-ul galei.

(VEZI ȘI: KYLIE JENNER, PE PRIMUL LOC ÎN TOPUL CELOR MAI BINE PLĂTITE CELEBRITĂȚI DE PE INSTAGRAM)

Hailey Bieber a evocat ultimul show al lui Yves Saint Laurent

Una dintre aparițiile favorite ale serii, Hailey Bieber, a mizat pe o siluetă minimalistă impecabilă, pe un styling marcat de eleganță sublimă, pe un look ce onorează estetica emblematică a casei Saint Laurent, dar și stilul ei personal de zi cu zi, care excelează prin această notă de effortless-chic.

Ținuta readuce în scenă un moment consacrat în istoria modei, respectiv ultimul show al designerului Yves Saint Laurent, show în care Jerry Hall, poate cel mai renumit model al perioadei de referință, a purtat un styling foarte similar, styling care era la rândul sau un omagiu adus monumentalei Marlene Dietrich.

(NU RATA: JUSTIN ȘI HAILEY BIEBER VOR SĂ CUMPERE FOSTA CASĂ DE PESTE 30.000.000 DE DOLARI A MADONNEI)

Emma Chamberlain a purtat o creație Nicolas Ghesquiere

Superstarul Youtube și ambasadoare a casei Louis Vuitton, Emma Chamberlain a purtat o creație semnată, desigur, Nicolas Ghesquiere (directorul de creație al Casei), creație ce i-a pus în valoarea silueta armonioasă, în timp ce a bifat dress code-ul serii prin detalii precum mânecile bufante, accentele cu volănașe, fustă cu trenă, și desigur prin tiară și bijuteriile vintage semnate Cartier, care au fost punctul culminant al look-ului său bine construit.

Bella Hadid a îmbinat elementele perioadei de referință cu stilul personal

O interpretare fabuloasă a dress code-ului galei, Bella Hadid a avut o apariție ce îmbină într-un mod genial elemente reprezentative ale perioadei de referință cu accente din stilul său personal și cu tendințele actuale. Body-ul din piele, ce reprezintă o alternativă plină de personalitate a corsetului – unul dintre laitmotivele stilistice ale epocii se alătură fustei cu trena, realizată integral din dantelă – un alt laitmotiv stilistic al epocii, într-un power look încărcat de senzualitate, look ce jonglează constant cu elementete delicate și cu elemente dure. Colierul din perle purtat ca brățară în jurul gleznei reprezintă cireașa de pe tort.

(VEZI ȘI: CUM ARATĂ NEMACHIATĂ BELLA HADID. I-A ULUIT PE PAPARAZZI)

Maude Apatow, eleganță clasică și senzualitate sublimă

Protagonista serialului Euphoria, Maude Apatow a optat pentru un look foarte apropiat de referințele emblematice ale decadei, iar această siluetă marcată de eleganță clasică o prinde excelent. Rochia, semnată Miu Miu, urmărește îndeaproape linia corpului său, iar jocul de transparențe oferă o notă de senzualitate sublimă. Vedeta ținutei este un impresionant colier semnat Cartier, care, alături de zona de beauty, completează într-o manieră impecabilă apariția sa la gala MET.

Kim Kardashian a mizat pe rochia lui Marilyn Monroe

Kim ne-a obișnuit deja cu aparițiile sale monumentale și lipsite de greșeli stilistice, de ceva vreme încoace, iar gala MET a fost mereu un bun prilej pentru ea să facă un statement prin ținutele pe care le etalează. Anul acesta, ea a optat pentru faimoasa rochie purtată de Marilyn Monroe în ziua în care i-a cântat “La mulți ani” președintelui John F. Kennedy în 1962, rochie care are o valoare istorică atât de impresionantă încât este până astăzi cea mai scumpă rochie vândută la licitație.

Fiind atât de valoroasă, de prețioasă și de fragilă, Kim a avut posibilitatea să o poarte pe covorul roșu doar preț de câteva momente, după care a schimbat-o cu replica. Pe lângă greutatea istorică a apariției în sine, desigur că stylingul îi vine fără de cusur, întrucât îi conturează silueta armonios și o îmbracă în senzualitate și glamour.

(CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN A LĂSAT LA VEDERE MAI MULT DECÂT AR FI TREBUIT)

Amber Valletta, vintage rafinat

Amber Valletta a pășit pe covorul roșu cu un look compus din elemente vintage extrem de rafinate și de prețioase. Apariția este sinonimă cu opulența perioadei de referință a Galei Met, ea fiind îmbrăcată în strălucire din cap până în picioare. Postura oferită de croiul bustului cu umeri structurați și decolteu adânc, alăturat fustei conice ce cade în valuri aurii pe silueta armonioasă a actriței, creează o apariție realmente spectaculoasă.

Shalom Harlow, styling cu accente dramatice

Supermodelul anilor ’90 Shalom Harlow poartă o creație Ralph Lauren prin care celebrează măreția designerului american, dar și extravaganța decadelor ce dau dress code-ul acestei noi ediții ale Galei Met. Jocul de contraste atât în plan cromatic, cât și în ceea ce privește volumetriile creează un efect spectaculos. Silueta statuară îi face cinste, iar funda cu proporții exagerate  adaugă un accent dramatic stylingului.

Janelle Monae celebrează puterea femeilor

Opulență cu note futuristice, îmbrăcate într-o alură exuberantă – cam acestea sunt valorile ce definesc stylingul propus de designerul Ralph Lauren pentru apariția lui Janelle Monae la gala MET de anul acesta. Elementul de excepție al ținutei este fabuloasa cagulă îmbrăcată în cristale, piesă care cumva celebrează puterea femeilor ce în 1869 câștigau dreptul la vot și libertatea de a evolua către cote fără limite.

(NU RATA: CÂNTĂREAȚA JANELLE MONAE A DEZVĂLUIT CĂ ESTE PANSEXUALĂ)

Stromae, creație proprie cu mari valențe stilistice

Artistul belgian își face debutul pe covorul roșu al Galei Met într-o creație proprie cu mari valențe stilistice. Paul van Havre, cunoscut ca Stromae, a purtat un set din tartan bleumarin compus din salopetă și o jachetă-hibrid ce reunește liniile sacoului formal cu cele ale elegantelor cape. Broderia romantică, precum și accesoriul de la baza gulerului cămășii fac referire la emblemele decadelor ce reprezintă dress code-ul galei de anul acesta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×