Justin și Hailey Bieber vor să cumpere fosta casă de peste 30.000.000 de dolari a Madonnei! Cum arată reședința de lux

Publicat: 28/05/2020 | 14:45

Justin Bieber și soția sa Hailey Baldwin au planuri mari. Vedetele vor să se mute într-o casă mult mai spațioasă și luminoasă decât cea în care locuiesc acum. Reședința de lux a aparținut în trecut Madonnei și este în valoare de aproximativ 33,5 milioane de dolari.

Se pare că celebrul cuplu de Hollywood este extrem de iluzionat în legătură cu ideea de a achiziționa locuința spectaculoasă din Beverly Hills. Astfel că, modelul a mers, cu orice preț, într-o zi ploioasă să o vadă.

CITEȘTE ȘI: Ce a putut să-i zică un fan lui Dorian Popa!? Bărbatul l-a oprit special în trafic pe artist: ”Ne-ai zăpăcit…”

Casa este construită în stil spaniol, foarte luminoasă, cu palmieri și tente exotice. Aceasta are 9 dormitoare, 14 camere și se întinde pe 12.108 de metri pătrați de spațiu de locuit. Madonna a deținut faimoasa proprietate mai bine de 10 ani, înainte de a o vinde, în 2013, unui investitor imobiliar.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, testată pentru coronavirus: ”Am avut contact cu atâția colegi și…”

Întreaga proprietate a fost renovată de curând și are o casă principală, plus două case de oaspeți lângă. Dispune de o piscină interioară, spa, o piscină exterioară și un teren de tenis. În interior, există două apartamente imense, două bucătării, o sală de mese, un home cinema cu 15 locuri, un bar   și un centru de fitness de ultimă generație.

CITEȘTE ȘI: Au fost la un pas de căsătorie, iar acum vor fi din nou împreună. Liviu Vârciu și Jojo, concurenți în cadrul unei emisiuni celebre

Bieber şi Baldwin au spus „da“, anul trecut, în faţa a 154 de invitaţi, printre care s-au aflat şi modelele Kendall şi Kylie Jenner, Camila Morrone, cântăreţul Ed Sheeran şi actorul Alec Baldwin, care este unchiul miresei.