Au fost la un pas de căsătorie, iar acum vor fi din nou împreună. Liviu Vârciu și Jojo, concurenți în cadrul unei emisiuni celebre

Autor: A.N.
Publicat: 28/05/2020 | 12:50

Au fost la un pas de căsătorie, iar acum vor fi din nou împreună. Liviu Vârciu și Jojo vor fi concurenți în cadrul unei emisiuni celebre.

La 20 de ani de când au format un cuplu, Liviu Vârciu și Jojo vor fi din nou împreună! Ce-i drept, în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Filmările pentru noul sezon au început deja, iar producătorii emisiunii au de gând să aducă nume mari din showbiz-ul românesc.

Potrivit Click, vedete importante din showbiz vor participa la noul sezon Te cunosc de undeva! Este vorba despre solista AMI – Andreea Ioana Moldovan (30 de ani), dar și despre cântăreața Adda – Ada Alexandra Moldovan (28 de ani), care a participat și la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1), alături de soț. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, LIVIU VÂRCIU S-A REPROFILAT: ”DACĂ AVEȚI NEVOIE DE UN MEȘTER, SUNAȚI-MĂ!”)

Vor mai participa, la celebrul show de la Antena 1, soliștii Monica Anghel (48 de ani) și Marcel Pavel (60 de ani), care, în 2002, au obținut locul 8, la Eurovision, finala din Estonia, cu piesa ”Tell me why”.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat în 2019

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar în martie 2018, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Actorul din serialul “Fructul oprit” a anunțat luni, 2 iulie 2018, că nu mai formează un cuplu cu fostul “iepuraș” Playboy, deși mulți se așteptau să urmeze nunta. La începutul acestui lui 2019, ei s-au împăcat.

Citește și...