Mirela Vaida, testată pentru coronavirus: ”Am avut contact cu atâția colegi și…”

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 13:14

Mirela Vaida a fost testată pentru coronavirus. Vedeta le-a povestit fanilor, în detaliu, cum a decurs totul, dar  și motivul pentru care a luat această decizie.

Mirela Vaida a fost printre primele persoane care se testează Real Time RT-PCR, la primul centru drive-in din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2.

Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor, în detaliu, cum a decurs totul, dar  și motivul pentru care a luat această decizie. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI LA ACCES DIRECT, DIN CAUZA LUI VIOREL. PREZENTATOAREA A RĂBUFNIT ȘI L-A TAXAT PE SOȚUL VULPIȚEI: „MIE MI SE PARE FOARTE GRAV”)

”Uite că am făcut-o și pe asta! Trebuie să recunosc că am ceva emoții, pentru că nu am mai fost până acum să mă testez pentru a vedea dacă, Doamne ferește!, am avut sau am Covid -19. Dar, pentru că am auzit că se deschide acest centru drive-in de testare în București, într-o parcare destul de generoasă în care nu ai contact cu nimeni, nu te dai jos din mașină, dai datele personale doar prin geam și primești prin mail rezultatul în doar câteva ore, m-am gândit că e foarte bine.

Și știti de ce? Pentru că, uite, de 2 luni de zile de când suntem panicați cu atâtea măsuri de urgență și cu atâtea vești rele, nu am apucat să mă testez. Nu am avut nici măcar o zi liberă. În fiecare zi am mers la serviciu, am avut contact cu atâția colegi și cu atâția invitați, am acasă trei copii mici, care sunt foarte vulnerabili, am locuit cu soacra mea, care și ea este în zona de risc ….așa că m-am cam speriat. Ca toată lumea, de altfel! Dar m-am decis ca astăzi, în prima zi în care s-a deschis această clinică drive-in de testare, să vin.

A durat foarte puțin. Lucrurile mi se par foarte sigure și cred eu că paza bună trece primejdia rea. Așa ar trebui să facem cu toții. Chiar dacă suntem persoane fizice sau vorbim la nivel de instituții de stat sau private. (…)”, a mărturisit Mirela Vaida.

Din fericire, rezultatul a fost negativ.

Mirela Vaida, detalii despre salariul de la ”Acces Direct”

Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”. Pe lângă asta, vedeta este și actriță și cântăreață. Însă… din cauza pandemiei de coronavirus, contul Mirelei Vaida a avut de suferit.

Vedeta a făcut dezvăluiri despre salariul pe care îl primește la ”Acces Direct” și a mărturisit în ce fel este plătită. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A SPUS ADEVĂRUL. EXISTĂ SAU NU UN CONFLICT ÎNTRE EA ȘI GABRIELA CRISTEA? „VREAU SĂ CLARIFIC UN LUCRU”)

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.