Justin Bieber, dependent de droguri de la 13 ani

Autor: Liana N.
Publicat: 04/02/2020 | 18:55
Justin Bieber, dependent de droguri de la 13 ani

Justin Bieber a vorbit fără reținere despre dependența sa de droguri. Artistul internațional a povestit că a fost o perioadă în viața sa în care imediat cum se trezea fuma cannabis și lua pastile. 

 

În cel mai recent episod din seria documentară de pe YouTube, intitulată ‘Seasons’, starul american povestește că a fumat prima dată cannabis când avea doar 13 ani, apoi „a trecut la drogurile mai tari în timp ce se lupta cu presiunea de a fi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din lume şi a recunoscut că a consumat combinaţia sirop de tuse cu codeină cu băuturi răcoritoare”.

Cântăreţul Canadian, în vârstă de 25 de ani, a povestit, de asemenea, că personalul însărcinat cu protecţia sa îi verifica pulsul în timpul nopţii pentru a se asigura că era încă în viaţă după ce consuma ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Bieber a a mai spus  că drogurile au fost pentru el o cale de ”scăpare”. „Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri”.

Starul a mai mărturtisit că a decis să renunțe la droguri de teama că acestea îl vor ucide. Soţia lui, Hailey, care și ea apare în documentar, a dezvăluit că nu a vrut să se implice în deciziile lui.

Citește și...