Ce a putut să-i zică un fan lui Dorian Popa!? Bărbatul l-a oprit special în trafic pe artist: ”Ne-ai zăpăcit…”

Publicat: 28/05/2020 | 13:55

Dorian Popa a fost oprit în trafic de un fan care a avut o reacție surprinzătoare la adresa acestuia. Mai precis, bărbatul s-a plâns de cântăreț că publică prea multe fotografii și filmulețe pe conturile de socializare.

Fanul l-a abordat pe Dorian Popa la semafor, în Capitală. Acesta i s-a adresat direct și l-a luat la rost într-un ton amical pentru postările multiple, probabil despre casa sa, în mediul online. La rândul său, cântărețul a avut o reacție politicoasă și l-a salutat pe  fan, fără să-i răspundă aluziei făcute.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, testată pentru coronavirus: ”Am avut contact cu atâția colegi și…”

”Doriane, dacă nu ne-ai zăpăcit pe TikTok!

Hâtz cu sâmbătă frumoasă, tată! Te pupa fratele!

Și eu te pup, pa!

Mulțumesc, Doamne ajută!”, a fost discuția scurtă dintre cei doi în trafic.

@cosmincmn817##dorianpopa ##wipeitdown ##foryou ##romania##dorian ##bmw ##mpower ##dorianpopahopa

♬ sunet original – cosmincmn817

CITEȘTE ȘI: Au fost la un pas de căsătorie, iar acum vor fi din nou împreună. Liviu Vârciu și Jojo, concurenți în cadrul unei emisiuni celebre

Casă de sute de mii de euro

Dorian Popa a tras linie după terminarea casei sale luxoase din comuna Domnești, județul Ilfov. Artistul le-a povestit fanilor ce dificultăți a întâmpinat pe întreaga perioadă a construcției, dar și care au fost atuurile în amenajarea locuinței mult visate. Zilnic i-a ținut la curent în online cu fiecare schimbare adusă în casa sa luxoasă, drept pentru care mulți dintre fani l-au ironizat treptat că exagerează cu detaliile despre construcția locuinței lui.

După aproxiamtiv doi ani de muncă, Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii deschiși. Cântărețul a reușit să-și contruiască casa mult dorită, exact așa cum a plănuit. Artistul le-a povestit fanilor, în noul său vlog, care au fost cei mai grei pași parcurși în amenajarea reședinței de lux.

CITEȘTE ȘI: Legătura neştiută dintre Vulpiţa şi fostul iubit al Andreei Antonescu. Au fost fotografiaţi în maşină, zâmbind

”Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta.”, a încheiat Dorian Popa.

Citește și...