Dorian Popa și-a terminat piscina la casa de peste 300.000 de euro! Curtea artistului arată ca un tărâm exotic. ”Nu vreți să știți prin ce am trecut”

Autor:
Publicat: 24/04/2020 | 17:52

Dorian Popa și-a văzut visul împlinit. Artistul și-a pus la punct aproape întreaga locuință din Domnești. Curtea cântărețului arată ca un colț rupt din rai. Pandemia de coronavirus nu l-a reținut deloc din oraganizarea minuțioasă a fiecărui detaliu din  reședința sa de lux. Astfel că, Dorian și-a dotat cât mai cu putință curtea cu aproape 10 tone de piatră albă adusă special pentru el din Thasos.

După doi ani de la începerea construcției la casa din comuna Domnești și o muncă asiduă, Dorian Popa se poate odihni fericit în această vară pe șezlong, sub palmier, cu un cocktail în mână, în curtea sa cu piscină.

Cântărețul și-a amenajat curtea și întreaga casă într-un stil aparte, cu foarte mult bun gust și rafinament. Fiecare piesă cumpărată este de calitate, iar Dorian a avut o temă clară în contruirea locuinței. Artistul și-a dorit ca întreaga casă să fie o bucată ruptă dintr-un colț al unei destinații exotice. Celebrul cântăreț și-a decorat atât curtea, cât și interiorul casei într-un alb imaculat.

Pentru a încheia așa cum și-a dorit amenajarea casei, Dorian a avut de întâmpinat și un ultim obstacol.

”Crème de la crème. Și povestea poveștilor. Nu vreți să știți prin ce am trecut ieri. Au venit cele 9,6 tone de piatră albă, pentru 7,5 tone nu erau de ajuns. Norocul nostru că tirul a venit cu mai multe pietre din Grecia. Am întins piatra care este superbă.”, a spus artistul în noul său vlog de pe YouTube.

Dorian Popa a avut de furcă cu piatra albă adusă din Thasos. Artistul a căutat mult un ajutor care să-i transporte tonele de piatră în curtea casei Astfel că a găsit până la urmă o macara potrivită.

CITEȘTE ȘI: Antonia a ieșit din izolare! Gestul incredibil făcut de iubita lui Alex Velea. A mers la…

Ca o ultimă demonstrație că este extrem de fericit, artistul a vrut să-și impresioneze fanii pe internet cu o primă baie în piscina sa.

”Ce, dacă e puțină apă, nu pot să fac baie? Unde e frig? Că-s 784 de grade afară. Mâine, poimâine e iunie și suntem relaxați, ai înnebunit? Hai, tată, să ne bălăcim, ce o fi o fi acum.  Câte grade or fi, joac-o p-asta!” A spus Dorian Popa înainte să se arunce în piscină.

CITEȘTE ȘI: Romantic incurabil la 17 ani! Ce surpriză i-a făcut fiul lui Florin Salam iubitei sale la aniversarea celor 20 de ani