Romantic incurabil la 17 ani! Ce surpriză i-a făcut fiul lui Florin Salam iubitei sale la aniversarea celor 20 de ani

Autor:
Publicat: 24/04/2020 | 16:28
Romantic incurabil la 17 ani! Ce surpriză i-a făcut fiul lui Florin Salam iubitei sale la aniversarea celor 20 de ani

Fiul lui Florin Salam iubește cu patos de mai bine de un an. Tânărul de 17 ani și iubita sa mai mare cu trei ani se pregătesc să devină părinți anul acesta. Iar iubirea pare să fie tot mai înfloritoare pentru tânărul cuplu. Astfel, Dany și-a surprins partenera într-un mod cu totul special de ziua ei de naștere.

Dany Salam este cel mai fericit adolescent. La vârsta de 17 ani, băiatul lui Florin Salam va deveni tătic. Dragostea plutește în cuplul său, astfel că Dany face orice pentru a menține flacăra aprinsă și pentru a o face fericită pe Mihaela, iubita lui.

La împlinirea celor 20 de ani ai iubitei, Dany i-a organizat acesteia un întreg festin romatic. Băiatul a aranjat o întâlnire în dormitor cu petale de trandafiri, lumânări și baloane, exact ca în filmele de dragoste.

CITEȘTE ȘI: Antonia a ieșit din izolare! Gestul incredibil făcut de iubita lui Alex Velea. A mers la…

Florin Salam este foarte fericit că băiatul lui îl va face bunic. Dani Salam va deveni tată la 17 ani, chiar înainte de a fi major. Și Betty este o mămică tânără. Fata cea mare a artistului a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani, iar acum are un băiețel superb.

Betty Stoian s-a căsătorit cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează o familie frumoasă și unită. Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea mamei lor, Ștefania.

CITTEȘTE ȘI: Vulpița de la Acces Direct a acceptat provocarea cu perna! S-a dezlănțuit pe muzica lui Beyonce împreună cu soțul ei! Viorel Stegaru a dansat și el pe tocuri

După moartea primei soții a cântărețului, Betty și Dani au rămas în grija rudelor. Deși Florin Salam avea un program încărcat întotdeauna a fost alături de copiii lui.