Cum arată nemachiată cel mai bine plătit model din lume. Bella Hadid i-a uluit pe paparazzi

Publicat: 03/11/2018 | 10:59
Cum arată nemachiată cel mai bine plătit model din lume. Bella Hadid i-a uluit pe paparazzi

Bella Hadid, considerată la momentul actual cel mai bine plătit model din lume, a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază cum rar ne este dat s-o vedem. Și asta din cauza meseriei care presupune că mai tot timpul să apară machiată. Iată că paparazzi au surprins-o fără strop de make-up, iar fața ei este perfectă chiar și-așa! 

Vedeta s-a afișat fără pic de machiaj, spre surprinderea celor din jur care o văd mai tot timpul ca „scoasă din cutie”. Chiar și așa, Bella Hadid, în vârstă de 23 de ani, rămâne una dintre cele mai sexy apariții de pe podiumul de modă.

sursa foto: www.dailymail.co.uk
sursa foto: www.dailymail.co.uk

Model american şi personalitate de televiziune, Bella Hadid este fiica fostului model Yolanda Hadid, alături de care a apărut în reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills, şi sora modelului de succes Gigi Hadid.

Bella Hadid, sora celebrului model Gigi Hadid, se bucură de un succes răsunător, reușind prin aparițiile sale, să fie extrem de sexy, dar nu vulgară.

Ea este, de asemenea, unul din fotomodelele cel mai bine plătite din lume, cu un venit de 6 milioane de dolari în anul 2017.