CIPRIAN MARICA şi iubita lui, IOANA MARCU, au întors toate privirile la petrecerea VIVA! Cum a fost îmbrăcată frumoasa blondă

Publicat: 26/05/2017 | 11:17

Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana Marcu, şi-au făcut apariţia la petrecerea aniversară a unei reviste şi au întors toate privirile, mai ales Ioana, care a strălucit într-o rochie neagră.

Pentru evenimentul special la care au mers, cei doi îndrăgostiţi şi-au ales cu grijă ţinutele şi au reuşit să atragă atenţia tuturor. Machiajul iubitei fotbalistului a fost unul discret, care i-a scos în evidenţă trăsăturile.  La fel a fost şi coafura, simplă, dar rafinată.

Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana Marcu.
Ciprian Marica şi iubita lui, Ioana Marcu.

Frumoasa blondă se menţine foarte bine, după ce a slăbit spectaculos la puţin timp după ce a născut. Ce-i drept, Ioana are un stil de viaţă sănătos şi este foarte atentă la ce mănâncă. Chiar noi am întâlnit-o într-un supermarket din aeroportul Otopeni, alături de iubitul ei. Blonda a intrat foarte hotărâtă în magazin şi a ştiut exact ce vrea: după ce a luat un smoc de banane, a ales două salate ambalate, iar, în final, a cumpărat şi câteva fructe de avocado.  Cu o asemenea alimentaţie, nu este de mirare că arată atât de bine. (Vezi AICI fotografiile exclusive CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România)

Citește și...