Colecția costisitoare a Corinei Caragea: ”Unele au valorat cât rata la casă!”

Publicat: 15/04/2019 | 18:33

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la postul ProTV, a dezvăluit că are o mare pasiune, care i-a scos, de-a lungul timpului, muți bani din buzunare. Și este legată de pasinea ei pentru fotbal!

Corina a dezvăluit că are o colecție mare de bilete de la cele mai importante meciuri la care a participat. „Dacă alții colecționează magneți sau căni din vacanțe, eu adun și păstrez bine biletele meciurilor la care merg. Am bilete de la meciurile naționalei României în Olanda, de la finala de Liga Campionilor de la Madrid sau meciuri de la Euro, în Portugalia, precum și alte meciuri din Anglia, Germania sau Spania.

Dar păstrez și bilete de la meciurile de pe stadioanele din țară – Arena Națională, Giulești, Ghencea, Ștefan cel Mare, unele deja dărâmate, se vor transforma pentru Euro 2020, iar biletele mele vor deveni cu atât mai valoroase. Știu că sună ciudat pentru o femeie, însă țin să îmi amintesc mereu meciurile pe care le-am trăit pe viu pe stadioanele lumii”, a povestit, pentru libertatea.ro, Corina Caragea.

„La niciun meci nu am fost cu munca, ci doar în timpul meu liber, de plăcere și curiozitate. Pentru unele m-am dus special, pentru altele m-am nimerit în orașul respectiv, unele m-au costat cât rata la casă, pe unele le-am vânat mai ceva ca pe o reducere la Victoria’s Secret, iar pe altele le-am primit cadou – într-un an, de Ziua Îndrăgostiților, de exemplu, am primit un bilet la un meci al lui Real Madrid”, a mai spus ea.