Concubina poliţistului pedofil, mărturisiri halucinante! Ce a declarat femeia care i-a fost alături după divorţ

Publicat: 09/01/2018 | 09:36
Concubina poliţistului pedofil, mărturisiri halucinante! Ce a declarat femeia care i-a fost alături după divorţ

După ce s-a despărţit de prima soţie la mai bine de două decenii de la nuntă, Eugen Stan şi-a refăcut viaţa lângă o altă femeie. Concubina poliţistului pedofil din Drumul Taberei e îngrozită de ceea ce se întâmplă în aceste momente cu bărbatul ei şi a făcut declaraţii neaşteptate.

 

Citeşte şi: S-a separat de soţie după 22 de ani de căsnicie. Fostul cumnat al poliţistului pedofil a rupt tăcerea: ”Suntem şocaţi! Au fost probleme la divorţ…”

Potrivit unor surse, concubina sa i-a luat apărarea poliţistului pedofilul şi a mărturisit că bărbatul alături de care ea trăieşte nu ar face niciodată asemena lucruri şocante. Ea a argumentat că Eugen Stan nu ar fi în stare să comită astfel de fapte pentru că el iubeşte copiii.

Citeşte şi: Cum l-au primit vecinii pe violatorul poliţist, încătuşat de colegi. Era dus la percheziţie!

Poliţistul de la Brigada Rutieră a agresat sexual doi fraţi în dimineaţa zilei de 5 ianuarie

Citeşte şi: Mama celor doi fraţi agresaţi sexual de poliţist, în lacrimi! Ce i-a povestit fiul ei: „Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat…”

Vă reamintim că Eugen Stan a agresat în liftul unui bloc din sectorul 6 al Bucureştiului o fată şi un băiat, de 4, respectiv 9 ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul lucrează în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

 

Citeşte şi: Primele imagini cu Irina Sârbu, mama copiilor agresaţi sexual de Eugen Stan, poliţistul pedofil

În weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au căutat într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.