Cristina Dorobanțu s-a întors la primul milionar și…

Publicat: 09/08/2020 | 23:23

După ce a „bifat” două despărțiri în doar câteva luni, se pare că sexy-prezentatoarea de la Puterea Dragostei a găsit ea însăși forța iubirii! Cristina Dorobanțu s-a împăcat cu fostul logodnic, Mihai, după ce și-au spus „Adio” cu puțin timp înainte de nuntă. 

CANCAN.RO a obținut detalii uluitoare legate de viața sentimentală a prezentatoarei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu. Șatena se pare că a mai dat o șansă iubirii și s-a împăcat cu Mihai, milionarul care a și cerut-o de nevastă și alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 ani.

Din motive știute doar de ei, Cristina și Mihai au pus punct relației lor, deși în acest an aveau programată nunta și totul părea să meargă ca la carte. După ce s-a depărțit de logodnic, prezentatoarea de la Kanal D nu a stat prea mult timp singurică și s-a cuplat, la scurt timp după dezamăgirea amoroasă, cu un alt milionar din Cluj, pe nume Paul George. Din păcate, relația celor doi a durat numai o lună, motiv pentru care au decis, în cele din urmă, să o ia pe drumuri separate.

(CITEȘTE ȘI: SEXOASA PREZENTATOARE DE LA KANAL D S-A DESPĂRȚIT DE AL DOILEA MILIONAR ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ)

Cristina Mihaela, din nou alături de bărbatul cu care visa să ajungă la altar

Așa cum vă spuneam, sexy-prezentatoarea de la Puterea Dragostei a mizat pe ideea că „supa reîncălzită” poate avea din nou gust, dacă folosești condimentele necesare. Astfel, șatena a mai dat o șansă relației cu Mihai, iar cei doi s-au împăcat și au luat-o de la zero.

Cristina Dorobanțu s-a împăcat cu fostul logodnic, Mihai

Pe lângă realizările în plan profesional, Cristina era fericită și în plan personal. De șase ani trăia o poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai. Cei doi se gândeau serios la căsătorie și voiau să organizeze marele eveniment în vara anului 2020. Cristina și logodnicul ei locuiau împreună într-un apartament luxos din nordul Capitalei și nimic nu prevestea despărțirea bruscă. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, iubirea dintre cei doi a fost mult mai puternică decât greșelile din cuplu și decât orgoliul, așa că… iată-i din nou împreună!

”De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună.

Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în «exterior». Mi-am ales viaţă această mai «zbuciumată», iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta. Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot”, declara Cristina Dorobanțu pentru okmagazine.ro, în urmă cu ceva timp.

Cristina Mihaela, devenită cunoscută publicului larg după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D se bucură acum de un succes absolut în lumea televiziunii. Până să ajungă să prezinte emisiunea Puterea Dragostei, șatena a mai avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

(NU RATA: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

A vrut să-și aline suferința în brațele lui Paul George

La scurt timp după ce i-a spus „adio” lui Mihai, fostul logodnic și, bineînțeles, acum actualul iubit, după cum v-am povestit, Cristina Mihaela Dorobanțu a vrut să scape de rănile trecutului și s-a aruncat în brațele lui Paul George, un alt milionar din Cluj despre care prezentatoarea credea că îi va fi pansament și că totul va merge cum trebuie între ei.

După o lună, cei doi s-au despărțit, iar Paul George nu a stat prea mult timp departe de domnișoare. La scurt timp după separarea de Cristina Mihaela, omul de afaceri a fost surprins de fotoreporterii CANCAN.RO în compania unei alte domnișoare.

Cristina Mihaela, alături de fostul iubit, Paul George

Tânărul care s-a iubit cu vedeta de la Kanal D deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Și pentru o reclamă bună, Paul George a apelat la vedetele din showbiz-ul românesc, care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro. Ex-iubitul Cristinei Dorobanțu are și o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Afaceristul se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete. Ce-i drept, tânărul pare o partidă pe cinste pentru orice reprezentată a sexului frumos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.