Cu ce bărbat celebru se iubește fiica Loredanei Groza. Cel mai nou cuplu din România

Publicat: 24/02/2019 | 09:34

Elena, fiica Loredanei Groza, are 21 de ani, dar îi calcă repede pe urme mamei sale. Și nu în domeniul muzical! Ea lucrează la un post de radio,  dar a fost şi “tour manager” al spectacolelor celei care i-a dat viață. Și viața sentimentală este perfecta pentru tânără. Vara trecută l-a cunoscut pe Jean Gavril.

Acesta este un cântăreț celebru. Este și cel care a lansat piesa „Oh, Ramona!”. Elena i-a devenit, mai întâi, producător, apoi, iubită.

Elena este foarte îndrăgostită şi i-a compus chiar o poezie iubitului. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/M-am săturat, dar cât să te cerţi/Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi/Cât de naiv, să te iubesc/Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers/Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire/Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer/Aşa că spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis/S-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/Şi fericirea de care mi-ai zis/Mi-ai spart sufletul în o mie de cioburi”, sunt versurile Elenei.

Ce spune Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit, în revista VIVA, despre relaţia pe care o are cu Elena: “Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”.

Citește și...