Cu ce bărbat celebru se iubește fiica Loredanei Groza. Cel mai nou cuplu din România

Publicat: 24/02/2019 | 09:34
Cu ce bărbat celebru se iubește fiica Loredanei Groza. Cel mai nou cuplu din România

Elena, fiica Loredanei Groza, are 21 de ani, dar îi calcă repede pe urme mamei sale. Și nu în domeniul muzical! Ea lucrează la un post de radio,  dar a fost şi „tour manager” al spectacolelor celei care i-a dat viață. Și viața sentimentală este perfecta pentru tânără. Vara trecută l-a cunoscut pe Jean Gavril.

Acesta este un cântăreț celebru. Este și cel care a lansat piesa „Oh, Ramona!”. Elena i-a devenit, mai întâi, producător, apoi, iubită.

Elena este foarte îndrăgostită şi i-a compus chiar o poezie iubitului. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/M-am săturat, dar cât să te cerţi/Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi/Cât de naiv, să te iubesc/Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers/Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire/Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer/Aşa că spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis/S-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/Şi fericirea de care mi-ai zis/Mi-ai spart sufletul în o mie de cioburi”, sunt versurile Elenei.

Ce spune Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit, în revista VIVA, despre relaţia pe care o are cu Elena: “Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”.

Citește și...