Culmea tupeului pentru „esteticianul vedetelor”! Şi-a dat în judecată pacientele mutilate!

Publicat: 03/10/2016 | 00:00

Susţin că au apelat la medicul estetician să se facă mai frumoase dar s-au trezit cu vieţile distruse. Două paciente care au trecut prin mâna regelui silicoanelor l-au acuzat public că le-ar fi tăiat ca pe porcii de la abator. Medicul estetician Kasem le-a dat în judecată şi cere daune record! De la Emanuela Căprar, pacienta cu buzele distruse, vrea un miliard de lei vechi iar de la Cristina Uzun, care susţine că i-a mutilat sânii, Kasem vrea să mulgă două miliarde de lei vechi.
 

Multe femei sunt moarte după operaţiile estetice, altele mor la propriu la scurt timp după intervenţiile chirurgicale. De celebra vorbă „operaţia a reuşit, pacienta a decedat”, pare să se fi folosit şi prinţul silicoanelor după ce o femeie în vârstă de 56 de ani a murit la doar două zile de la intervenţia de liposucţie. De chinuri groaznice s-au plâns şi alte paciente după intervenţiile chirurgicale suferite în cabinetul lui Kasem, pe care l-au acuzat că le-a distrus vieţile. Pentru că au îndrăznit să povestească despre cum au fost „măcelărite”, cele două paciente au fost date în judecată de prinţul silicoanelor cerându-le daune record de 3 miliarde de lei vechi. Cristina Uzun susţine că sânii ei au fost mutilaţi după ce bisturiul lui Kasem i-a schimbat viaţa într-un coşmar.    

„După operaţie nu puteam sa respir, simţeam o presiune pe piept. Primul lucru pe care l-am spus dlui doctor a fost să-mi scoată silicoanele, nu mai puteam. La jumătate de an de la operaţie mi-a căzut sânul drept. Am fost la dânsul, a văzut situaţia, a reintervenit. Gratuit, nu am plătit nimic la a doua operaţie. Şi-a asumat culpa medicală şi a încercat să repare ce a stricat. Eu am avut încredere în dânsul că îmi repară tot, că mă face bine. Eu am rămas cu nişte găuri practic în aureola mamară şi în ultimă fază a început să-mi injecteze acid hyaluronic.”, a declarat Cristina Uzun.

A consultat mai mulţi medici esteticieni însă niciunul n-a îndrăznit să se apropie de sânii ei. Înainte ca prinţul silicoanelor s-o dea în judecată şi să-i ceara două miliarde de lei vechi daune, Cristina a fost cea care a făcut primul pas în instanţă: „Nu vreau nimic, decât să informez fetele care doresc să facă aceste intervenţii să verifice de o mie de ori”.  

Şi Emanuela Căprar ar putea ajunge în situaţia în care va trebui să-l despăgubească pe cel care a operat-o la buze cu un miliard de lei vechi.

„Din păcate, după aceea intervenţie, viaţa mea s-a transformat într-un coşmar. I-am prezentat tot timpul situaţia mea care se agrava iar dânsul a fost foarte nepăsător, m-a asigurat că totul va fi bine, iar situaţia se agrava pe zi ce trece. Am depus o plângere penală, am solicitat de la IML un certificat medico-legal.”, spunea Emanuela.  

Deşi fusese exclus din colegiul medicilor şi i se interzisese dreptul de a mai profesa, Kasem şi-a văzut în continuare de pacientele mondene.

Citește și...