Cum arată acum Romeo Fantastik, la 15 ani după ce a dispărut din peisajul muzical românesc. A chelit și s-a îngrășat enorm. Dar să vezi ce are la degete

Publicat: 20/07/2019 | 03:04

În urmă cu mai bine de 15 ani, Romeo Fantastick rupea în două topurile muzicale din România, lansând melodia „Carolina”, o manea care avea să devină, peste noapte, un veritabil hit. Anul 1999 a fost anul de grație al manelistului, pe numele său real, Romeo Cobzaru.

De ceva timp nu se mai știa nimic de el, însă acum, Romeo a revenit pe piața muzicală, lansând o nouă melodie, care deja este considerată a fi un „mare hit”. Artistul a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook, prin care le-a spus că a lansat o nouă melodie „Îți place să stai capră” . Fanii s-au amuzat teribil.

Fanii au mai observat că artistul s-a cam îngrășat, chiar și look-ul este diferit, s-a tuns mai scurt în partea din față.

Romeo Fantastik are un băiat

Romeo Fantastik nu și-a mai văzut fiul de câțiva ani, dar ține legătura cu el la telefon. Geo a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl său, pe care nu l-a învinuit niciodată că nu i-a stat alături, în copilărie. (VEZI ȘI: A FUGIT DE CAMATARI? ROMEO FANTASTIK LAMURESTE MISTERUL! VEZI UNDE SE ASCUNDE „REGELE SEXULUI”!)

„Pentru mine este tatal meu, pentru mine este o vedeta, este idolul meu, de asta fac si muzica pe care o fac e nebunie, asta vrea tineretul din ziua de azi, tineretul vreea nebunie (…)Daca Romeo e regele sexului, chiar este regele sexului. Eu unul sunt baiatul lui si n-am auzit pe nimeni sa se planga de el” a spus, în urmă cu ceva timp, Geo.

Citește și...