FOTO! Cum arată invitația la nuntă a fostului principe Nicolae, nepotului Regelui Mihai!

Publicat: 25/09/2018 | 13:55

Fostul principe al României a publicat pe pagina de Facebook o poză cu invitația la nunta sa care va avea loc duminică, 30 septembrie.(CITEȘTE ȘI: MĂSURI SPECIALE PENTRU NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE! DE CE A ALES UN LOC BLESTEMAT PENTRU EVENIMENT)

Nepotul regelui Mihai și partenera sa, Alina Maria Binder, vor sărbători alături de 200 de oameni, însă cei din familia Regală nu vor fi prezenți la fericitul eveniment. Cu toate acestea, fostul principe al României speră ca mama sa, principesa Elena, să se răzgândească în ultima clipă. Cei doi îşi vor uni destinele în biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar petrecerea va avea loc la Cazinoul din staţiune.(NU RATA, AICI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI, ACUZAT CĂ ORGANIZA ORGII SEXUALE CU MINORE! PROSTITUATELE AU FOST INTERCEPTATE: ”NU SUNTEM DOAR NOI DOUĂ… SUNTEM PATRU ȘI DOUĂ DANSATOARE! E SURPRIZĂ PENTRU MOȘ!”)

 

MĂSURI SPECIALE PENTRU NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE

„Sinaia e un oraș special în care se întâmplă multe evenimente. Probabil va fi închisă criculația între Biserica Sfântul Ilie și Cazinonul din Sinaia, pe o lungime de doi kilometri. Nunta se va ține la Cazino, în sala oglinzilor, o sală celebră. E un loc de cultură. Am primit și eu invitație și voi merge cu mare plăcere” primarul din Sinaia,  Vlad Oprea.

Principele Nicolae (32 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Alina-Maria Binder (29 de ani) în anul 2017, în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall. Alina Binder a absolvit Școala de Muzică și Arte Plastice din București, după care a studiat la ASE și a obținut un master în Relații Internaționale și Integrare Europeană, la SNSPA.

Citește și...