Cum arată ședința foto de familie făcută de Ela Crăciun. Vedeta face anual acest lucru!

Autor:
Publicat: 23/12/2019 | 16:37

Ela Crăciun și-a făcut un obicei ca, an de an, înainte de sărbătorile de iarnă, să realizeze o ședință foto tematică de familie.

Tradiția a fost respectată și anul acesta, vedeta pozând alături de cei trei copii ai săi într-un cadre de povești. Mai întâi ședința foto a avut loc în aer liber, pe un camion cu brazi de Crăciun, de unde și-au procurat pomul de sărbători pe care aveau să îl împodobească. Apoi, s-au retras în interior și, într-o atmosferă caldă, propice sărbătorilor de iarnă, au decorat bradul cu ornamentele preferate. Au purtat cu toții haine roșii, iar micuțul Nicholas a fost transformat într-un elf adorabil.

Apoi, lângă șemineu, și-au oferit cadourile de Crăciun bucurându-se împreună de atmosfera caldă de sărbători. La fel au procedat și anii trecuți. În 2017, în cadru erau doar cei doi copii mai mari, Alex și Alesia, urmând ca în 2018 să apară în cadru și micuțul Nicholas.

Vedeta va petrece sărbătorile alături de familie în Sinaia

„Nu știu dacă e din cauza numelui meu, dar Crăciunul este sărbătoarea mea favorită. Îmi place să împodobesc casa și brăduțul, îmi place să stau și să mă gândesc foarte bine la ce cadouri să le iau celor dragi, cum să le personalizez, ce cumpărături să fac pentru masa de sărbători și, bineînțeles, să fac și eu Scrisoarea pentru Moș Crăciun.

Alesia a tot făcut-o și refăcut-o de cel puțin 10 ori până acum, are treabă serioasă Moșul. Cu Alex e mai simplu, el e mai hotărât, iar Nicholas i-a trimis Moșului o scrisoare telepatic. Abia aștept să văd cum o să fie anul viitor când o să înțeleagă și el mai bine și o să fie foarte entuziasmat.

Copiii ne dau șansa să ne retrăim și noi copilăria prin ei și să vedem lucrurile cu mai multă bucurie, să trăim altfel aceste perioade, iar eu mă simt foarte norocoasă. Pentru că diferența de vârstă dintre Alex și Alesia e așa mare, când Alex și-a mai pierdut din entuziasm, interesul Alesiei era la cote maxime. Ea încă e foarte încântată și urmează multe alte zile de Crăciun în care și Nicholas va aștepta cu nerăbdare să îl prindă pe Moș Crăciun când se furișează cu cadourile sub brad.

Mi-am promis că de pe 20 o să intru și eu într-o mini vacanță și stau acasă ca să petrec cât mai mult timp cu copiii. Probabil că de pe 23 vom merge la Sinaia, dar până atunci o să profit de faptul că o să fie și ei în vacanță, o să dormim mai mult și o să ne jucăm toată ziua.

De Crăciun ne vom strânge cu toată familia la Sinaia, unde mama gătește cele mai bune preparate tradiționale, casa miroase a cozonaci și noi savurăm un ceai, o ciocolată caldă, o cană de cafea sau ceai în timp ce stăm la povești. Poate avem noroc și o să și ningă!„, declară Ela Crăciun.